Search

ANUNT IMPORTANT

by - sâmbătă, martie 10, 2012

Pentru astazi am pregatit vreo 2 postari...insa dupa ce s-a intamplat mi s-a cam taiat cheful sa le scriu.

Din pacate cineva mi-a spart adresa de mail si mi-a schimbat parola...nu stiu cine a putut sa faca asta si de ce. Eu inca sper sa fie o eroare de la yahoo dar nu prea cred. Am fost scoasa de pe mail si mess si nu am mai putut sa le accesez.

Sunt un pachet de nervi, deoarece adresa de mail o aveam de vreo 5 ani si absolut toate conturile de pe internet au legatura cu ea...si acum nu stiu ce e de facut.

2 ore am tot cautat pe net sa vad ce pot face....fara nici un rezultat.
Asa ca m-am resemnat si mi-am facut o alta adresa de mail si am luat-o de la zero. Ce urmeaza acum va fi o munca colosala...o sa incerc sa imi fac noi conturi cu noua adresa si sa contactez persoanele care imi stiau vechea adresa.

Sper sa reusesc totusi sa o recuperez desi mi-am pierdut orice speranta...Pana una alta aceasta e noua adresa de mail la care ma puteti contacta : brilliant_beauty4u@yahoo.com

De asemenea le rog pe fetele care au participat la giveaway-ul de make-up sa imi retrimita pozele pe noua adresa de mail.

Daca stiti vreo solutie ca sa imi recuperez contul va rog sa ma anuntati..
Azi nu stiu daca o sa mai postez ceva...nu mai am chef de nimic :(

LATER EDIT : Pana la urma se pare ca au rezolvat cei de la customer problema...am reusit insa sa imi reactualizez conturile pe noua adresa de mail, asadar ma puteti contacta pe ea ( brilliant_beauty4u@yahoo.com )

You May Also Like

0 Comments