Search

Review - gel abraziv fin light

by - joi, martie 08, 2012

Acum ceva timp am primit de la Kabea 3 produse pentru testare printre care si un gel abraziv fin despre care o sa va vorbesc astazi.


Este un gel abraziv extrem de fin si poate fi folosit cu incredere pe orice tip de ten. Chiar si tenurile sensibile se pot bucura de el, fara teama ca vor avea reactii adverse.
Particulele abrazive sunt micute si nu agaseaza tenul.

Mod de utilizare :
- se curata tenul in profunzime, apoi pe fata umeda se aplica produsul si se maseaza.

Senzatia e una foarte placuta, are un miros specific ingredientelor folosite, nu e nimic aparte :)
Am masat tenul timp de 2-3 minute...intre timp particulele abrazive se topesc si produsul se transforma intr-o spuma fina si catifelata.
Efectele le puteti observa inca de la prima utilizare : lasa tenul catifelat si  ii reda elasticitatea.
Am insistat mai mult in zona barbiei si a nasului unde am cateva punctulete negre. Nu am scapat de ele, insa porii au fost curatati profund. Nici un scrub de fata nu o sa va ajute sa scapati de punctele negre...eventual doar sa preveniti aparitia lor.

Ingrediente : 


Produsul are 30 gr si are termen de valabilitate 2 luni. Cred ca e special conceput pentru a fi consumat in perioada de valabilitate. Eu il folosesc de 2 ori pe saptamana si in 2 luni cred ca o sa il termin. Pentru a se pastra mai bine, e recomandat sa tineti produsul intr-un loc racoros...eu il tin in frigider :)

Pretul este unul foarte accesibil : 8 lei
Il puteti achizitiona de aici.

Ati folosit pana acum produse de la  Kabea? Ce parere aveti?

You May Also Like

0 Comments