Search

Review - Crema de corp Mousse au chocolat

by - vineri, martie 02, 2012

Nu stiu daca o cunoasteti pe Cristina (alias Handmade Sister) , dar e o fata extraordinara din manutele careia ies lucruri la fel de extraordinare. Ii puteti vizita blogul aici sau magazinul de pe Breslo.

O sa incep seria de review-uri cu un produs care imi place la nebunie...
E vorba despre Crema de corp Mousse au chocolat. Tuturor cred ca ne place ciocolata...dar va imaginati cum e sa mirositi a ciocolata? Ei bine, va spun eu...e mmm delicios :)


Ingrediente : 

Dupa cum puteti observa toate ingredientele folosite sunt naturale, de accea as dori sa va prezint si "semnificatia" fiecaruia : 

Uleiul de masline bio este antioxidant, protejeaza impotriva actiunii nefaste a radicalilor liberi si previne efectele imbatranirii pielii. Este un ulei emolient si bogat care hraneste pielea in profunzime si regleaza sistemul natural de hidratare al pielii. De asemenea calmeaza roseata si iritatiile. Un ulei foarte balnd, tolerat perfect de toate tipurile de piele, inclusiv cele foarte sensibile.
Uleiul de Avocado Bio catifelează pielea uscată şi regenerează pielea în curs de îmbatranire. Delicat cu pielea sensibilă. Penetrează foarte bine pielea, emoilent al ţesuturilor neelastice sau întărite.
Ambele uleiuri sunt redutabile arme impotriva vergeturilor (atat curativ cat si preventiv).
Untul de cacao nerafinat Bio are un conţinut ridicat de antioxidanţi cu puternic efect de anti-îmbătrânire. Intensifică regenerarea şi întăreşte rezistenţa pielii, conferindu-i aspect mătăsos. Stimulează sinteza de colagen.
Uleiul de seminte de struguri, este un ulei usor, penetrant, care nu lasa urme grase, asigura o piele fina satinata. Protejeaza pielea, mentine hidratarea. 
Iar extrasul aromatic de cacao Bio intensifica aroma de ciocolata a untului de cacao.

Parerea mea : 
Arata atat de bine si miroase atat de bine, incat nu i-am putut rezista si de indata ce am primit-o am folosit-o. E uimitoare...are un miros de ciocolata destul de pronuntat, care persista timp indelungat. Imi venea sa ma mananc :))
Pe langa asta e si foarte hidratanta, intra repede in piele fara sa lase o pelicula grasa. Nu va ingrijorati ca odata aplicata pe corp nu veti deveni maro:)
Hidratarea se simte intr-adevar pe o perioada de timp destul de indelungata.
De asemenea combate si impiedica aparitia vergeturilor. In acest sens nu ma pot pronunta deoarece nu am vergeturi.
Are si efect de antiimbatranire si reda elasticitatea pielii.
Produsul pe care l-am primit e mini size...nu stiu exact ce cantitate e...dar apreciez undeva la 30 gr. Nu va pot garanta efectele pe termen lung, deoarece cantitatea primita de produs mi-a ajuns cam pentru 5 aplicari pe tot corpul. 
Insa daca va doriti sa mirositi delicios, sa aveti pielea hidratata si catifelata, va recomand cu drag acest produs!!!

Pret : 35 lei/250 ml
O puteti achizitiona de : AICI

V-am facut pofta de ciocolata?:D
Mie mi-a cam deschis apetitul, dar ma abtin la ora asta :)









Daca aveti intrebari sau sugestii nu ezitati sa ma contactati!!!

You May Also Like

0 Comments