Search

Review - Pudra Iluminatoare Farmasi

by - sâmbătă, martie 03, 2012

Aceasta pudra iluminatoare de la Farmasi a devenit unul din produsele mele preferate inca de cand am primit-o. Pudra am castigat-o pe blogul lui Iguanitza si a fost printre produsele mele preferate de luna trecuta si unele dintre voi m-ati rugat sa ii fac un review :) Avand in vedere cat imi place, e o onoare sa v-o prezint. 

Pudra iluminatoare se foloseste pentru a sublinia anumite zone. Nu e recomandat sa o aplicati pe toata fata, deoarece e prea mult sclipici. Evitati de asemenea sa iluminati zonele in care aveti probleme. De ex : in zonele cu cosuri sau sub ochi unde daca este aplicata evidentiaza cearcanele si nu ne dorim asta.

Ambalajul e foarte rezistent...am scapat-o de cateva ori si nu a patit nimic din fericire :)
Imi place foarte mult textura ei..nu e deloc prafoasa si cand o aplicati trebuie doar sa atingeti putin cu pensula si luati cantitatea necesara aplicarii. Se distribuie uniform pe ten si rezista acolo ore in sir. 
Eu aplic pudra la sfarsit...dupa fond de ten, corector si blush. 
Daca nu va machiati nu e recomandat sa o folositi mai ales daca nu aveti un ten perfect.

Imi place foarte mult efectul pe care il creaza. E potrivita atat pentru un look de zi , pentru a oferi luminozitate tenului, cat si pentru un machiaj de seara deoarece obtineti un efect glamour. Pentru machiajul de seara, am folosit pudra uneori si ca highlighter, insa intr-o cantitate mica.
Gramajul este de 11,5 gr , e foarte mult si nu stiu daca o sa reusesc sa o termin vreodata :)) Am folosit-o aproximativ o luna de zile si dupa cum puteti observa nici macar nu se vede...arata ca noua :D

Swatch : pe degete am aplicat muult produs ca redau nuanta pudrei. Nu asa o aplic si pe fata :)))
In concluzie iubesc acest produs si il recomand cu drag :)

Pret : 28 lei
Nuanta pe care o am : 03
AICI puteti gasi restul nuantelor.

You May Also Like

0 Comments