Search

Participarea in bataie de joc la concursuri!!!

by - vineri, aprilie 13, 2012

Stiu ca am spus ca nu o sa ma mai las afectata de participarile la concursuri....insa sunt extrem de dezamagita.
La fiecare concurs sunt nereguli si mereu am inghitit in sec de teama sa nu supar pe cineva....dar acei "cineva" ma supara mereu.
Cand am inceput sa scriu pe blog am inceput cu o avalansa de concursuri si o vreme buna am tinut-o asa, crezand ca o sa atrag mai multi cititori. M-am inselat amarnic.
M-am saturat sa va tot spun sa nu va mai inscrieti toata familia, sa nu va mai faceti enspe mii de conturi doar ca sa participati la concurs. Eu scriu..eu citesc!!! Regulile sunt cat se poate de simple si de banale. Nu v-am cerut nimic iesit din comun.
A fost un giveaway cu jurizare si s-au inscris in jur de 20 de persoane....pentru ca vi se pare greu sa scrieti mai mult de 5 randuri si sa va implicati in concurs ca sa demonstrati ca intr-adevar meritati premiul.

Concursurile le faceam cu intentia de a premia cititoarele fidele, insa random se incapataneaza sa aleaga doar vanatori de concursuri si sincer uneori chiar imi e ciuda....asa incat o sa renunt la random si o sa ma indrept spre alt gen de concursuri.

Zau e patetic ce se intampla...mereu participa aceleasi persoane la concursuri!!!!

Ok..participi...castigi...felicitari!!! Dar de ce uitati de bun simt? Nu de putine ori am primit mail cu adresa si atat...nici macar un mersi pentru premiu!!! Si sa dati un mail sa ma anuntati ca ati primit premiul e mult prea mult. La unele concursuri care aveau ca premiu produse de ingrijire sau cosmetice, am mentionat clar ca dupa ce primiti premiile sa reveniti cu un mic review in care sa imi spuneti parerea despre produse. Probabil va intrebati cum de am atata tupeu incat sa va cer asa ceva?:))) Spun asta pentru ca nu v-ati obosit sa o faceti. De ceva timp s-a terminat concursul cu mastile Montagne Jeunesse..ati primit premiile bine mersi, v-am rugat sa reveniti cu un review si pauza....nu ati mai gasit linkul blogului, nu?

Poate credeti ca sunt dura....dar pentru blogul asta muncesc destul de mult. Si nu ma lamentez, pentru ca la urma urmei o fac din placere. Daca nu mi-ar face placere l-as inchide pur si simplu. Dar cand vine cineva si efectiv ma minte in fata ca am cel mai tare blog din univers si de fapt e aici pentru concurs, imi vine sa imi iau campii:))

La fiecare formular de concurs am introdus o rubrica in care va puteti exprima sugestiile sau intrebarile. Daca nu aveti o sugestie, o intrebare, critica orice...va rog sa nu mai completati. M-am saturat ca la rubrica respectiva peste 80% din raspunsuri sa fie "imi doresc acest premiu", "sper sa castig" etc. Parca sunteti niste robotei si aveti o singura tinta : premii !!!!

Regula cu share pe facebook pentru multe dintre voi cred ca e in chineza....am facut si o pagina speciala in care am mentionat pas cu pas cum sa dati share. Nehhh...prea multa bataie de cap sa participati corect, nu? Ca sa nu mai spun ca v-ati incurcat in stiinta uneori si mi-ati lasat link catre alte concursuri.

Si e urat sa participi si de ciuda ca nu castigi sa dai unlike si dezabonare!!! Dar pana la urma e alegerea voastra.

Efectiv unele persoane sunt in stare de orice pentru un premiu : zeci de adrese de mail si de facebook, inscriu toata familia, zeci de inscrieri de pe acelasi ip etc. etc.
Habar nu aveam ca o sa imi dea atatea batai de cap concursurile astea:))) Pana la urma e vorba doar de oameni si de lipsa de bun simt a unora.

Nu stiu daca postarea asta o sa va trezeasca la realitate...insa am simtit nevoia sa imi exprim nemultumirile.




You May Also Like

0 Comments