Search

Review sare de baie vegan Yellow Egg by Lush

by - vineri, aprilie 20, 2012

Cred ca deja stiti ca sunt o iubitoare de arome tari...am repetat asta mereu :D Cand vine vorba de rasfat in cada, ador mirosurile tari, care imi trezesc simturile si ma rasfata.
Iar de Lush, cred ca ati auzit toate. Pana acum am mai folosit 2 produse Lush despre care am scris aici . Inca de atunci m-am convins de calitatea lor, iar produsele primite mi-au incantat simturile si m-au facut sa devin dependenta de aromele lor. Daca ar fi magazin Lush la noi in oras, cred ca toata ziua as sta acolo doar sa miros aromele :))
Ma bucur ca am avut ocazia sa testez cateva produse, carora le devin fidela si deja am pus ochii pe alte tentatii :)

Produsul pe care doresc sa vi-l prezint e sarea de baie Yellow Egg, care a fost creat special pentru sarbatorile de Paste ce au trecut :)
Asa arata impachetat.....e foarte dragut incat abia m-a lasat inima sa il deschid...iar mai apoi sa il folosesc, dar nu am putut rezista :D



Si asa arata desfacut...in interior mai avea un ou mic...insa cand l-am primit am fost atat de entuziasmata si am umplut cada, l-am bagat si abia apoi am realizat ca am uitat sa ii fac poza. Dar il puteti vedea aici .

Descrierea oficiala : 

De aceste sarbatori speciale, cei de la Lush au creat o sare de baie vegan uriasa in forma de ou si cu o surpriza in interior. Uleiul de grapefruit iti limpezeste mintea si iti reimprospateaza trupul. Uleiul de lamaie tonifica si ofera stralucire pielii tale, iar esenta de vanilie aduce mirosul de ciocolata care ademeneste si adultii, si copiii

Ingrediente :

 bicarbonat de sodiu, acid citric, parfum, grapefruit-ulei, lamaie-ulei, vanilie-esenta, diproplyene glycol, gardenie - extract, colorant 15510, colorant  42090, limonen, linalool, bomboane- jelly diamond.

PS : Imi place foarte mult ca pot afla ce inseamna fiecare ingredient in parte. Intrati pe site, la produs si dati click pe ingredientele despre care doriti sa aflati mai mult :)

Mod de utilizare :
Umpleti cada, intrati in apa si aruncati sarea de baie..Aceasta este efervescenta, dedurizeaza apa si catifeleaza pielea. 

Parerea mea : 

Cred ca nici nu mai are rost sa va spun cum miroase...citind ingredientele va puteti imagina deliciosul miros emanat de produs. Recunosc...am fost tentata si sa pun limba pe el dar m-am oprit la timp :))
Nu am folosit tot produsul odata...am vrut sa ma bucur de mai multe ori de el. Asa incat prima data am folosit oul mic din interior si apoi cate o jumatete de ou la o cada. Suficient pentru a emana un miros delicios si puternic, care persista in baie o perioada indelungata dupa ce ies din cada.
"Spectacolul in apa" care l-a creat mi-a placut la nebunie...dureaza in jur de 30-40 de secunde pana se consuma, iar apa ramane colorata si superb parfumata. Am surprins si cateva imagini din "spectacol" ca sa le impartasesc cu voi : 


Ehhh...nu-i asa ca e superb? Pe langa miros si spectacolul superb din apa, sarea lasa pielea foarte catifelata si parfumata. Nu lasa deloc senzatia de piele care strange :)
Eu de obicei cand intru in cada, imi bag si parul in apa iar cu majoritatea sarurilor de baie am avut o problema. Toate imi faceau parul sarma...insa cu Yellow Egg nu am avut probleme deloc si nu a avut nici o amprenta asupra parului.

Sincer am ramas placut impresionata de acest produs si am doar cuvinte de lauda la adresa lui. Confera momente de relaxare ca nici un alt produs :)

 Cele care l-ati folosit cred ca ma intelegeti, iar cele care nu, vi-l recomand cu draga inima si va asigur ca nu o sa fiti dezamagite.

Pret : 38,80 lei
Il puteti achizitiona de aici

* produsul a fost primit pentru testare

Ce produse Lush aveti sau ce produse va tenteaza ?


You May Also Like

0 Comments