Search

Avon Shopping

by - duminică, noiembrie 11, 2012

Nu v-am prezentat de ceva timp produsele pe care mi le-am achizitionat de la Avon...de vreo 2 campanii cred. Sa nu credeti ca am uitat...doar ca nu am avut timp. Insa asta seara le-am adunat pe toate la un loc si le-am facut poza :)

Nu sunt foarte multe, dar sunt produse care imi plac :)
Sa le luam pe rand :)

Un set de cercelusi tare simpatici pe care i-am luat la oferta cu doar 17 lei. Desi sunt adepta cerceilor xxl, uneori imi doresc sa port doar niste bobite simple si dragute :) E bine sa fie acolo :p

Tratament de par cu ulei de argan. 
Am auzit multe lucruri bune despre el si am decis sa il cumpar. Si bine am facut. E un produs extraordinar caruia o sa ii raman fidela cu siguranta :)
Mirosul e unul placut si imi lasa parul extrem de moale si catifelat.
A fost in jur de 20 lei.

Pentru iubitul meu am cumparat un set Infinite Moments compus din parfum, balsam dupa ras si deodorant. Si un alt balsam dupa ras din gama "For Men", care a fost in jur de 7 lei la reducere si nu e bun de nimic. Nu are nici un miros, e lichid....deci apa de ploaie.
In schimb setul e superb...mirosul ma innebuneste si persista timp indelungat. Chiar si iubitului meu ii place, care e mai pretentios la parfumuri si nu le prea agreaza pe cele de la Avon. Setul a costat 65 lei la reducere :)

Un alt produs pe care mi-l doream de ceva timp e peria pentru geanta din gama Advance Techniques. E roz, mica si draguta. Are o oglinda destul de mare, e compacta si incape in orice geanta. 

Si ultimele 3 produse : gel de dus Garden of Eden, Sampon si spumant de baie.
De ceva timp am facut o pasiune pentru spumantele de baie, ma relaxeaza maxim si trebuie sa recunosc ca cele de la Avon au niste miresme imbietoare. Samponul nu stiu daca o sa il folosesc....imi e frica sa nu fac matreata iar gelul de dus e superb :X
Cele 3 produse si peria de par de mai sus au facut parte dintr-un set la promotie si au fost 25 sau 30 lei...nu mai stiu sigur.


Si cam astea sunt ultimele achizitii. Am rasfoit deja catalogul nou si am vazut ca sunt multe oferte, insa o sa incerc sa ma rezum doar la produsele de care am nevoie.
In primul rand imi doresc tare mult cana roz din campania "Cancer la san". Cateva campanii am tot cautat-o si nu a fost de gasit si am vazut ca a aparut acum :D


Voi ce v-ati mai cumparat de la Avon? Ce imi recomandati sa incerc?



You May Also Like

0 Comments