Search

Happy Birthday to my blog !!!!

by - miercuri, noiembrie 14, 2012

Si iata-ma cum scriu inca o postare pe langa cele 290 de pana acum....insa asta e una mai speciala. Da...astazi micul meu blog implineste un an si nu va puteti imagina cat de mult ma bucur.
Acum un an pe vremea asta scriam prima postare timida....ce repede a trecut timpul !!! Recunosc ca la inceput mi-a fost greu....eram doar eu cu mine pe aici, insa nu am renuntat si incet incet satisfactiile au inceput sa apara.
Bineinteles trebuie sa va multumesc voua in special pentru ca am ajuns unde sunt, pentru ca ma sustineti si pentru feedback-ul vostru. Fiecare comentariu pe care il primesc imi smulge cate un mic zambet si ma bucur de fiecare data cand pot sa va ajut cu ceva :)

In tot acest an sunt sigura ca am mai facut si mici greseli, au fost si momente in care am trantit postari la nervi...in special cea cu concursurile, pe care intre noi fie vorba am scris-o degeaba pentru ca fiecare face cum il taie capul :)) Dar nu mai conteaza...nu mai pun la suflet astfel de lucruri :)

In tot acest an am invatat multe si am cunoscut multe persoane dragute virtual vorbind. Am schimbat sfaturi si idei atat cu cititoarele blogului cat si cu alte bloggerite.  Chiar daca acum un an aveam enspe mii de idei pentru postari nu eram foarte bine documentata si nu executam un machiaj prea bine. Nu sunt vreo artista nici acum...dar nu se compara cu ce am fost :)).
Insa si eu am invatat de la voi asa cum ati invatat si voi de la mine si e o placere sa discut cu oricare dintre voi cele care treceti pragul blogului meu, asa ca nu ezitati niciodata sa ma contactati.


Nici nu mai stiu sincer sa spun....ma bucur enorm ca acest blog a iesit cum am vrut eu sa fie si ca sunt pe drumul cel bun...dar nu ma grabesc ca timp este :D

Le multumesc si sponsorilor care m-au sustinut in diverse proiecte ale blogului, care mi-au sponsorizat concursuri si care mi-au trimis produse pentru testare :) De fiecare data cand o fata castiga pe blogul meu eram si eu fericita asa ca dragele mele sa folositi produsele cu drag si va mai astept prin coltisorul meu :).


Imi pare tare rau ca nu mai postez la fel de des ca inainte. Acum ceva timp cand nu lucram scriam si cate 2-3 postari pe zi pe care le programam...acum abia am timp sa scriu o postare la 2-3 zile. E greu sa ma impart intre servici, casa, familie, odihna si blog insa stati linistite ca nu o sa renunt....cand am putin timp liber scriu cu mare drag :)
Pentru acest an am cateva planuri in ceea ce priveste blogul, vreau sa fac mici schimbari si sper sa iasa cum imi doresc. O sa mai fie cateva rubrici noi...si mai vedem :D. Daca aveti sugestii pentru mine le puteti lasa in comentarii cu incredere.


In final le multumesc tuturor care au trecut pragul blogului meu, fie ca doar au citit ce scriu pe aici, fie ca au comentat :) Va pup cu mare drag :*


You May Also Like

1 Comments

  1. La multi, multi ani alaturi de acest blog superb al tau iti doresc! Desi nu te-am descoperit decat de curand, simt ca esti foarte apropiata de oricare dintre noi deoarece ne impartasesti gandurile tale ca unei prietene foarte bune. Imi place foarte mult ceea ce faci, sper sa iti continuu activitatea pentru ca ne faci foarte fericite. Te pup!

    RăspundețiȘtergere