Search

Gama de parfumuri ID Sangado by Lady's

by - luni, noiembrie 19, 2012

Ma bucur atunci cand vad ca lucrurile evolueaza si se indreapta intr-o directie buna :) Si aici ma refer la compania Lady's. Cred ca stiti deja ca sunt coordonator Lady's... Acum vreo 4-5 ani m-am inscris ca reprezentant si de mai bine de 3 ani am ajuns coordonator. Cateva dintre beneficiile Lady's le-am scris aici iar daca doriti mai multe informatii nu ezitati sa ma contactati :)

Ei bine...atunci cand m-am inscris eu, Lady's era o companie micuta cu produse putine si un catalog cam saracacios sa zic asa :D. Insa ma bucur ca vad ca evolueaza pe zi ce trece. In primul rand apreciez faptul ca transportul este gratis si mai ales ca nu sunt obligata sa fac comanda lunara. Pot face si o comanda la 10 luni ca nu ma scoate nimeni din sistem si nici nu ma streseaza, iar comanda minima e 10 lei. Am fost reprezentant si Avon si Oriflame in trecut. Cu Oriflame era problema ca niciodata nu veneau toate produsele din cauza stocurilor lipsa si intr-un final am renuntat. Iar la Avon ma enerva maxim cand eram sunata de catre ei ca nu cumva sa uit sa dau comanda. Chiar si dupa ce am renuntat au continuat cu telefoanele ca sa ma convinga sa redevin reprezentant si sa imi prezinte cine stie ce oferte. Facand o analiza a celor 3 companii : Lady's, Oriflame si Avon, am decis sa raman doar reprezentant Lady's, deoarece beneficiile sunt mai mari si castig mult mai multi bani. Comand si produse de la celelalte companii, dar nu vreau sa redevin reprezentant.

Produse la Lady's au inceput sa apara, insa cele mai importante evolutii cred ca reprezinta planul motivational pentru comenzi si noua colaborare cu o firma de parfumuri.
Despre cadourile pe care le primiti la o anumita comanda am scris aici iar zilele astea am fost placut surprinsa cand am intrat pe site si am vazut o gama larga de noi produse.

Noul colaborator este ID Sangedo, despre care nu am auzit sincer...insa am vazut ca au si un catalog care poate fi comandat si produse la preturi accesibile.

Pentru a ma convinge de produse, intentionez sa comand aceasta trusa care contine 40 de testere de parfum.

In primul rand imi place tare mult felul borseta de piele in care sunt ambalate si e usor pentru un reprezentant. De cele mai multe ori sunt intrebata cum miroase x parfum si nu stiu ce sa zic. Nu le-am incercat toate ca sa stiu cum sunt...iar gusturile sunt diferite.
De aceea consider ca orice reprezentant ar trebui sa detina seturi de testere formate din : parfumuri, fonduri de ten etc.
Pe site gasiti 4 seturi de testere a cate 40 de bucati:). Deci 160 de testere de parfumuri :)

Catalog : 



De curand au aparut si cateva masti iar ambalajul seamana foarte mult cu cel al produselor Montagne Jeunesse care sunt fenomenale. Sunt curioasa si de calitatea celor de la Lady's.




Discuri anticearcan :) 

Chiar mi se par interesante mastile si vreau sa le incerc. Gama de masti e mai mare, eu v-am prezentat doar cateva...restul le gasiti pe site :)

Daca doriti sa comandati produse trebuie mai intai sa completati acest formular.
Dupa inscriere puteti comanda un catalog pe care il primiti gratuit acasa, sau puteti face direct comanda :).

A aparut si noul catalog de iarna plin cu oferte tentante :)
Daca doriti sa il rasfoiti nu uitati ca va puteti inscrie pe site iar apoi il comandati gratuit...insa fara a fi obligate sa comandati produse :)


Ce produse va tenteaza?



You May Also Like

1 Comments

  1. Am incercat un singur parfum dar este si ultimul. Cele mai proaste parfumuri.

    RăspundețiȘtergere