Search

Review - Crema hidratanta Anian

by - vineri, ianuarie 25, 2013

Inca sunt in cautarea cremei perfecte pentru fata si astazi o sa va vorbesc despre o crema pe care o folosesc de ceva timp.
Este vorba despre Crema Hidratanta Anian. Produsul face parte din gama de produse cu antioxidanti si extracte de goji si rodii. Din aceasta gama am mai folosit un gel de curatare a fetei si am fost extrem de incantata.

ANIAN Crema Hidratanta

O folosesc de aproape 2 luni si nu am ce sa ii reprosez. E o crema buna, nu mi-a provocat iritatii, cosuri sau alte chestii nedorite :)). Este o crema foarte hidratanta, nu e nici grasa, nici usoara ceea ce pentru mine o face potrivita pentru acest anotimp daca o aplic dimineata. Pentru seara prefer o crema mult mai grasa.

Poate fi folosita cu succes si ca baza de machiaj, insa inainte de a aplica fondul de ten las crema sa intre complet in piele, in caz contrar imi simt tenul putin mai gras ca de obicei.

Ambalajul mi se pare cochet si mie chiar imi plac cremele care sunt ambalate in cutiute de genul, nu sunt neaparat adepta celor cu pompita, pentru ca se pierde mult prea mult produs care ramane in recipient.
Are un miros frumos si ma bucur ca e subtil. Consider ca toate cremele de fata ar trebui sa fie la fel...urasc cremele cu un miros puternic.

ANIAN Crema Hidratanta

Consider ca aceasta crema poate fi utilizata si de persoanele care detin un ten mixt sau uscat, deoarece e suficient de hidratanta pentru a face fata nevoilor tenului.
Initial crema este destinata tenului normal si mixt, pentru tenul meu gras e perfecta....insa doar in perioada de iarna. Vara nu ar prea merge :D


Produsul are 50 ml si poate fi achizitionat de aici la pretul de 48 lei.

In concluzie e o crema foarte buna, pe care o folosesc cu mare placere si v-o recomand cu drag.
Daca ati folosit si voi acest produs va invit sa imi spuneti in comentarii ce parere aveti despre el.



You May Also Like

0 Comments