Search

Review - crema de maini Anian

by - sâmbătă, februarie 02, 2013

Cu ceva timp in urma nu eram adepta cremelor de maini. Imi era lene sa le aplic sincer...insa nici nu simteam nevoia. Ei bine asta s-a cam schimbat...daca inainte foloseam crema de maini cand imi aminteam acum folosesc zilnic si spre surprinderea mea in 2 luni de iarna am terminat 2 tuburi.
De curand am inceput sa folosesc o crema de maini de la Anian care se lauda cu vitamina E, proprietati de hidratare datorita plantei Aloe Vera si cu actiunea regenerativa a alontoinei preluata din secretii de melc care actioneaza pentru calmarea si ameliorarea pielii uscate.
Dupa ce am citit descrierea am spus ca e exact ceea ce am nevoie.

Crema de maini Anian

In primul rand e de laudat cantitatea cremei. 150 de ml de produs e chiar mult si ma bucura acest lucru. Imi va fi de folos o vreme buna.

Daca aveti probleme cu mainile uscate chiar va recomand acest produs. Eu una am devenit dependenta de el. E o crema de maini foarte buna care hidrateaza pielea in profunzime. O aplic in fiecare seara si in cursul zilei daca e nevoie. Un lucru care ma bucura e faptul ca nu lasa o pelicula grasa pe piele si se absoarbe rapid. 
Are o consistenta usoara si trebuie sa aveti grija cand strangeti de tub...nu de putine ori a iesit prea mult produs.

Deci in privinta hidratarii acest produs primeste nota +10 din partea mea.

Pe de alta parte ii acord un minus datorita mirosului mult prea puternic. Poate unora le place insa eu prefer ca o crema de maini sa aiba un miros cat mai slab. Daca mi-ar fi placut mirosul, nu cred ca as fi atat de deranjata...insa nu are un miros nici floral, nici fructat.....mi se pare ca are un miros de dero. 
Insa asta nu ma impiedica sa nu o folosesc...desi daca miroasea mai bine puteam spune ca e perfecta :D

Cantitate : 150 ml
Valabilitate : 12 luni de la deschidere
Pret : 14 lei
Se poate achizitiona de aici

You May Also Like

0 Comments