Search

Tu cat de des iti exfoliezi corpul?

by - vineri, februarie 15, 2013

Bunatati din pravalie

E o intrebare la care va invit sa raspundeti si voi :)

Asa cum tenul nostru are nevoie de exfoliere, la fel are nevoie si corpul, insa trebuie sa recunosc ca inainte nu acordam prea multa atentie ingrijirii corpului. De cele mai multe ori ma multumeam cu un gel de dus frumos mirositor si hidratant. Si eu sunt o persoana care adora lotiunile de corp frumos mirositoare. Dar de lene le tranteam din cand in cand pe mine si gata :))).Insa acum s-au schimbat lucrurile. Pielea e mai uscata ca in alti ani si cere ingrijire suplimentara.
Asa ca am invatat sa ii acord aceasi atentie pe care o acord si tenului. Sa o rasfat cu exfoliere si hidratare.
Si va spun sincer ca exfolierea e partea pe care o ador cel mai mult si as opta pentru ea zilnic....dar sa nu exagerez totusi :D
Sapun exfoliant cu cafea


Printre produsele mele preferate de exfoliere se numara si un sapun exfoliant cu cafea. Acest produs il gasiti pe pagina Pravalia de sapun, alaturi de alte sapunuri care mai de care mai frumoase si mai delicioase.

Descrierea oficiala & Ingrediente :
Sapun exfoliant si anticelulitic cu cafea si extract de Alga bruna ce confera pielii: fermitate, prospetime si hidratare. Ingrediente: uleiuri saponificate de masline, cocos, palmier, seminte de struguri, porumb, ricin; infuzie concentrata de cafea; cafea macinata, extract de Fucus Vesiculosus (Alga bruna); ulei esential de samburi de migdale.


Va spun sincer ca sunt incantata de eficacitatea acestui produs. Exfoliaza foarte tare pielea si dupa utilizare se simte foarte fina. Particulele exfoliante sunt destul de mari, de aceea e bine ca sapunul sa fie folosit cam o data pe saptamana. Daca e utilizat mai mult poate produse iritatii, pielea fiind afectata. Deci pentru eficienta primeste un 10+.                              
Sapun exfoliant cu cafea
Insa as mai avea ceva de adaugat. Nu sunt priceputa in fabricarea sapunurilor handmade, deci daca sugestiile mele sunt gresite va rog sa ma trageti de urechi :)).
In primul rand mi-ar placea ca mirosul sa fie mai placut, sa fie specific ingredientului care il reprezinta...in acest caz cafeaua. Banuiesc ca ingredientul nu e suficient de puternic, incat sa predomine mirosul lui, insa exista uleiuri esentiale care miros destul de tare. In cazul de fata, sapunul miroase....a sapun de casa. Insa nu am sa il condamn atat de mult pentru asta pentru ca e un produs bun, care isi face treaba asa cum promite.

Pe langa exfoliere, acest produs se lauda a fi anticelulitic. Despre acest aspect sincera nu stiu ce sa va spun, pentru ca celulita vizibila nu am, insa indiferent de ce produs ar fi vorba eu raman la ideea mea, si anume ca nici un produs indiferent de pret nu va poate scapa de celulita. Pentru a o elimina e nevoie de mult sport si de o alimentatie adecvata. Singurul lucru pe care un produs anticelulitic il poate face e sa tonifice zona cu probleme, facand-o mai ferma la atingere.

In concluzie e un produs bun, pe care il folosesc cu mare drag si vi-l recomand si voua.
Produsul il gasiti in acest album. Pozele difera putin pentru ca eu am primit un capat de calup.

Un alt produs din pravalie cu care m-am rasfatat este un balsam de buze cu mango.

Balsam de buze cu mango
sursa poza
Ma scuzati ca nu am facut eu poza...dar bateriile mele s-au cam dus pe apa sambetei :)). Produsul arata exact ca cel din poza.
Acesta e un produs excelent, exceptie facand ambalajul. Cand invart sa scot produsul...acesta se incapataneaza si nu mai intra inapoi decat daca e impins :D
In rest toate bune si frumoase...numai ca il reaplic destul de des. E atat de delicios incat nu pot rezista sa nu il "mananc" de pe buze :))). Are un miros superb si hidrateaza buzele foarte bine. L-am folosit si in cele mai geroase zile ale acestei ierni si nu m-a dezamagit. Iar mirosul este unul foarte frumos...chiar miroase a mango. Yammy Yammy - aviz pofticioaselor :)))

Ingrediente: unt de mango, ceara naturala de albine, ulei de soia, ulei de germeni de grau, ulei de ricin; parfumant natural de mango.

Aceste 2 produse, precum si multe altele le gasiti pe pagina de facebook Pravalia de sapun.

Voi va exfoliati corpul? Daca da, ce produse folositi?
Va invit sa imi spuneti si parerea voastra despre produsele cosmetice handmade, daca ati folosit :)

You May Also Like

0 Comments