Search

Aplicatia mobila titirez.ro

by - joi, decembrie 26, 2013

Multe despre aplicatiile pentru mobil nu stiam...insa de cand detin un smartphone curiozitatea mi-a fost starnita. Am incercat multe aplicatii...unele reusite altele nu prea si le-am pastrat doar pe cele utile.

In acest articol o sa va prezint aplicatia pentru mobil titirez.ro. Aceasta aplicatie este detinata celor interesati de imobiliare. Prin intermediul ei puteti gasi proprietati in imprejurimi precum si informatiile despre aceasta. Sunt disponibile datele de contact ale proprietarului, informatiile necesare precum si fotografii de o calitate inalta.
Aplicatia poate fi instalata atat pe IOS cat si pe Android iar ofertele sunt actualizate la minut. Mai multe detalii despre aplicatie gasiti in cele 2 videoclipuri de mai jos :

Videoclipul pentru Android nu am reusit sa il incarc dar il gasiti aici.

Titirez.ro este printre cele mai mari portaluri de imobiliare din Romania, iar prin intermediul aplicatiei va puteti crea un cont, puteti adauga proprietati la favorite si puteti salva cautari.  Daca sunteti in cautarea unor proprietati aceasta aplicatie se dovedeste a fi foarte utila. Aplicatia este cotata cu 5 stele si este disponibila atat in Google Play cat si in App Store si poate fi descarcata de aici.

Aplicatia poate fi folosita atat pe smarphone cat si pe tableta.

Avantajele aplicatiei :
-  filtrarea rezultatelor. puteti cauta si filtra rezultatele in functie de toate criteriile alese de catre dvs in modul lista sau direct harta. Printre functiile de cautare cele mai importante se numara : selectia multipla, cautarea pe zona sau in jurul locatiei curente, afisarea numarului de rezultate pe ecran si a numarului de rezultate noi publicate de la ultima cautare, in cazul utilizatorilor care au cont, si semnalizarea modificarilor de pret in minus sau in plus ale diferitelor proprietati
- memorie virtuala : ai oricand acces la cautarile efectuate anterior si poti salva anunturile tale favorite
- interactivitate : poti contacta proprietarii sau brokerii imobiliari prin telefon sau email direct din pagina de detaliu a proprietatii
- alerte si notificari : seteaza-ti alerte si notificari pentru toate tipurile de proprietati care te intereseaza si primesti notificari cu proprietatile nou adaugate care se potrivesc criteriilor alese de tine


Anunturile imobiliare prezente in aplicatie se gasesc pe site-ul Titirez , cea mai mare retea pentru promovarea ofertelor imobiliare din Romania cu 15 site-uri de profil, nisata pe tipuri de proprietati din Bucuresti si in principalele 30 de judete din Romania.

You May Also Like

0 Comments