Search

Review magazin online Standard-Shoes.ro

by - vineri, decembrie 13, 2013

In ultimii ani cumparaturile online au prins o mare amploare....de ce? Pentru ca e mult mai simplu sa primim acasa cumparaturile decat sa umblam ore in sir prin magazine. De la haine, cosmetice, parfumuri, incaltaminte etc.....la orice ne dorim. Insa inainte de a comanda e recomandabil sa analizam bine magazinul, sa citim termenii si conditiile precum si politica de transport a produselor.

In acest articol doresc sa va prezint un magazin online de incaltaminte care este in plina dezvoltare online si dupa o scurta cercetare a site-ului consider ca merita atentia noastra. Este vorba despre http://www.standard-shoes.ro/. In randurile de mai jos o sa incerc sa surpind cele mai importante aspecte ale unui magazin online care trebuie luate in considerare atunci cand comandam.

Inainte de a analiza produsele, inconstient studiem infatisarea site-ului care poate sa ne atraga sau sa ne faca sa iesim de pe site in urmatoarele secunde. Prima impresie pe care o am cand intru in magazinul online standard-shoes este una foarte buna. Asta pentru ca site-ul are un design placut, curat, informatiile necesare sunt usor de gasit iar categoriile de produse bine impartite si la vedere.
Apoi suntem interesati de livrarea produselor si costurile implicite. Standard-shoes va livreaza produsele preferate in schimbul sumei de doar 10 lei. Iar daca valoarea produselor depaseste 200 lei taxa de livrare este gratis.

In ceea ce priveste gama de produse comercializata am fost incantata sa decopar ca e una diversificata iar preturile sunt mici si accesibile oricui. Oferta de produse cuprinde atat incaltaminte de dama cat si de barbati. Ca diferentiere de restul magazinelor standard-shoes doreste sa se remarce prin unicitatea si calitatea produselor si prin promtitudinea cu care va sta la dispozitie.

Indiferent daca e iarna sau vara, site-ul va pune la dispozitie o gama de produse pentru toate cele 4 anotimpuri pornind de la tenesi, la ghete, pantofi, sandale si multe altele, avand de unde sa alegeti produsele preferate care sa se potriveasca stilului vostru de la cele mai simple gusturi pana la cele mai sofisticate.

Incaltamintea cea mai iubita si cautata in acest sezon este gama de sneakers iar standard-shoes va ofera o gama variata in diverse modele si culori.


Daca aruncam o privire in categoria de pantofi vom ramane fascinate de-a dreptul...cel putin eu am ramas cucerita. Gama de pantofi e de-a dreptul superba, e greu sa alegem un singur produs....gasim modele simple, ample, stralucitoare, potrivite pentru fiecare. In functie de evenimentul la care urmeaza sa iei parte....sau doar pentru ca doresti sa te simti si sa arati sexy, alege o pereche de pantofi care sa se reflecte in stilul tau si impresioneaza. Cred ca nu exista femeie care sa nu iubeasca pantofii...si clar niciodata nu o sa avem destui.

Daca doriti un model aparte de incaltaminte si nu doriti sa cautati printre produse standard-shoes va pune la dispozitie cateva filtre pentru a va usura cautarile si a gasi modelul cautat. Filtrele sunt formate din : stilul cautat, material interior, material exterior, culoare, marime, inaltime, talpa, inaltime toc si pret. Selectand filtrele dorite vom ajunge exact la perechea de pantofi pe care o vrem.
Dupa ce ati gasit pantofii potriviti va invit sa aruncati o privire si in categoria de genti pentru ca merita. Sunt modele deosebite, la un pret accesibil. Si pantofii trebuie asortati, nu? :)))

In plus nu ezitati sa treceti pe la sectiunea "Reduceri" unde veti gasi produse cu o reducere de pana la 50%. De asemenea la fiecare comanda de pe site primiti o pereche de papuci de casa caldurosi.


Dupa ce am analizat magazinul, pot spune ca deja se numara printre preferatele mele si bineinteles ca deja mi-am gasit cateva produse la care mi-a ramas gandul si nu ma pot abtine sa nu vi le arat si voua :D


Pentru pantofii rosii am avut mereu o slabiciune. Iar pe acestia ii consider potriviti pentru seara de revelion, asortati la o rochie neagra iar pe buze un ruj rosu. Superb :X.
Tocul este de aproximativ 8 cm, deci sunt comozi si putem dansa toata noaptea fara griji :).

Aceste pantofi se numesc "Diva" si nu cred ca numele a fost ales intamplator. Sunt superbi....putin spus superbi. Pantofi diva pentru dive si am spus tot :)). Foarte frumosi.


Din categoria sneakers am ales aceasta pereche alba care mi se pare mai sofisticata si chic :)


Toate produsele de pe site sunt frumoase si se potrivesc unui anumit stil. Mi-ar mai trebui vreo 5 articole sa vi le prezint pe toate care imi plac, asa ca am ales sa fac un top 3 pe care tocmai vi l-am prezentat :)


Ce spuneti de produsele alese? Va invit si pe voi sa imi spuneti in comentarii care sunt produsele care va plac :)

You May Also Like

0 Comments