Search

Bijuteriile si machiajul miresei :)

by - duminică, februarie 02, 2014

Alegerea rochiei de mireasa, a bijuteriilor, a machiajului si a coafurii le consider alegeri importante de care trebuie sa ne preocupam din timp. Insa uneori ne impiedicam de ofertele largi de pe piata, alegerea fiind mai grea. Cam asa mi se intampla si mie atat in privinta rochiei cat si in privinta bijuteriilor. Am cautat pe zeci de magazine online si tot ce am vazut e superb, dar cateva modele mi-au ramas in suflet si ramane sa ma decid asupra unuia :)

In ceea ce priveste bijuteriile ma indrept catre bijuterii cu pietre pretioase , deoarece mi se par finute si elegante.
Setul de mai sus cu rubine mi se pare foarte dragut pornind de la model pana la culoare. Pentru o mireasa mereu am crezut ca sunt potrivite bijuteriile mai finute, indiferent daca rochia e mai simpla sau mai impopotonata. Bijuteriile XXL nu le consider potrivite pentru un astfel de eveniment.

Machiajul de asemenea e important in ziua nuntii iar la acest capitol cred ca am sa aleg un machiaj mineral, deoarece nu incarca tenul, lasand porii sa respire iar look-ul pare mai natural :).
Pigmentul Earth din poza de mai sus are o nuanta superba si poate fi folosit atat ca fard de ochi cat si ca pudra de fata sau de corp. Eu as vedea acest produs potrivit pentru a managaia obrajii oferindu-le un aspect bronzant sublim.


Iar pentru machiajul ochilor as opta pentru o combinatie intre pigmentul Earth si pigmentul Coral din poza de mai sus, care are o nuanta de piersica cu reflexii aurii.

Consider ca machiajul unei mirese trebuie sa fie cat mai elegant, mai finut, menit sa scoata in evidenta trasaturile. Nu militez pentru smokey eyes sau machiaje stridente. Astea sunt pentru club..

Mai am aproximativ 4 luni sa ma decid complet asupra alegerilor si devine din ce in ce mai greu. Am in minte stilul pe care mi-l doresc insa cum mereu sunt nehotarata asupra alegerilor si aici ma impiedic :))

O sa va tin la curent pe parcurs cu alegerile mele :)

You May Also Like

0 Comments