Search

Castigatoare voucher in valoare de 50 lei pt cumparaturi pe site-ul miidemargele.ro

by - miercuri, februarie 05, 2014

Buna dragelor,

Acum 3 zile s-a terminat concursul al carui premiu consta intr-un voucher in valoare de 50 lei pe site-ul miidemargele.ro. Cu ocazia acestui concurs am descoperit ca sunt din ce in ce mai multe fete talentate pe care le apreciez pentru munca lor si pentru minunatiile pe care le creaza.

Am primit pe mail fotografii cu creatii foarte frumoase, in spatele carora se ascunde rabdarea si talentul. Felicitari dragelor :). S-au inscris 53 de fete talentate la acest concurs iar pozele le gasiti in acest album pe facebook.
Initial inainte de a demara concursul as fi vrut sa premiez cea mai frumoasa creatie...insa mi-ar fi fost foarte greu, deoarece fiecare e speciala intr-un mod anume si e dificil sa pui amprenta doar pe una. De aceea am decis ca cea mai buna solutie e sa aleg castigatoarea cu ajutorul site-ului random.org, conferindu-i fiecarei fete o sansa :)

Lista participantelor este :


Iar random.org a ales sa faca castigatoare participanta cu numarul......

O'Bijoux

Te rog sa imi trimiti un mesaj cu numele tau ca sa il trimit sponsorului pentru a-ti genera voucher-ul in valoare de 50 lei :).

Multumesc din nou sponsorului pentru colaborare :). Va invit sa dati like si paginii lor de facebook pentru a fi la curent cu noutatile si promotiile :)

Va pup si ne auzim curand :)

You May Also Like

0 Comments