Search

Pastrarea bijuteriilor : casete bijuterii

by - marți, februarie 11, 2014

Bijuteriile m-au fascinat intotdeauna si pentru cercei si bratari am facut o adevarata pasiune. Inainte le tineam care cum unde apucam si cand trebuia sa gasesc X pereche de cercei incepea o adevarata aventura in cautarea lor. Asa se face ca o mare parte din cercei au ramas fara pereche. Intre timp am ajuns sa am o adevarata colectie de bijuterii si pastrarea lor dezordonata nu mai era o idee buna iar o solutie eleganta si la indemana o reprezinta casetele de bijuterii. Acestea obiecte se dovedesc a fi foarte utile si elegante iar bijuteriile sunt pastrate in ordine si in siguranta. De asemenea pot reprezenta si un cadou frumos pentru o persoana draga.
Se gasesc de la modele simple, pana la cele mai complicate si sofisticate modele si recunosc ca mi-ar placea sa am cat mai multe :D. Colectia s-a marit, o singura caseta de bijuterii nu mai e suficienta, asadar am pornit in cautarea unor casute noi pentru bijuteriile mele.

Imi plac modelele dreptunghiulare, simple si cu mai multe compartimente ca cele din poza de mai jos :

Sunt simple, insa totusi elegante si sofisticate. 

Mi-ar placea si un model putin mai diferit care sa aiba sertare ca cel din poza de mai jos : 

Desi modelele de mai sus sunt foarte frumoase, mie mi-a ramas gandul la o caseta de bijuterii pian : 

E un model superb, luxos si pe langa o caseta de bijuterii poate fi privit si ca obiect de decor.
Are un compartiment special pentru inele, unul pentru cercei si altul pentru bratari sau lanturi. Iar oglinda in forma de inimioara e chiar foarte draguta.
Imi place foarte mult modelul si imi doresc asa ceva. De asemenea ar putea fi si o idee excelenta de cadou. Cu siguranta ati surpinde cu un asemenea cadou :)


Voi cum va pastrati bijuteriile si ce modele de casete de bijuterii va plac? :)

You May Also Like

0 Comments