Search

Ce mi-am luat de pe aoro.ro :)

by - joi, ianuarie 15, 2015


Am cam inceput anul 2015 cu stangul avand in vedere ca am cam chiulit de pe blog. Imi pare rau pentru absenta de 10 zile, dar promit ca o sa ma revansez si o sa postez regulat. Ieri am avut ceva mai mult timp si am facut poze, deci am material pentru cateva postari :D.

In acest articol doresc sa va prezint produsele pe care le-am comandat de pe aoro.ro. A fost ultima comanda din anul 2014 pe care am dat-o si am ales cateva produse interesante care merita mentionate. O sa vi le prezint pe scurt si la cateva dintre ele o sa apara curand review-uri mai detaliate pe blog. Daca vreti un review pentru un produs anume care va tenteaza nu ezitati sa imi spuneti :).

Asadar sa incepem :


O sa incep cu 3 produse pentru barbati, care au reprezentat cadoul de Craciun pentru sotul meu. Pentru ca stiu ca e innebunit dupa parfumuri am ales un parfum Prada pentru barbati care miroase extraordinar de bine. Se mentine timp indelungat si are o mireasma foarte deosebita si speciala. Nici eu nu am mai mirosit pana acum un parfum de la Prada si ma bucur ca l-am ales pentru cadou pentru ca e un parfum calitativ. Am ales Prada Luna Rossa Extreme, care are in compozitie si vanilie, unul dintre ingredientele pe care le ador in parfumuri :). Pentru ingrijire brandul lui preferat a devenit Nivea, asa ca am ales un sampon si un deodorant spray. Samponul miroase extraordinar de bine, e usor mentolat si se pastreaza in par timp indelungat, conferindu-i o mireasma fresh.


Gelul de curatare nu lipseste niciodata din rutina mea de ingrijire a tenului, pentru ca mereu dupa ce imi demachiez tenul simt nevoia sa il spal cu apa. Doar asa il simt complet curat. Data trecuta mi-am comandat gelul de curatare de la Garnier  destinat tenului normal/mixt si mi-a placut foarte mult, insa de aceasta data l-am ales pe cel pentru ten gras.  Curata foarte bine tenul, il lasa curat si nu il usuca. E un gel de curatare foarte bun si cu siguranta il voi mai recumpara dupa ce se termina.
Am ales si 2 produse pentru ingrijirea parului pe care nu le-am folosit pana acum si s-au dovedit a fi foarte bune. Am ales un balsam leave-in de la Scwarzkopf pentru definirea buclelor, care are un miros superb, nu incarca parul si defineste fiecare suvita intr-un mod placut. E destinat parului normal/uscat si se aplica pe parul umed. E bifazic si trebuie agitat inainte de aplicare. La polul opus am ales o crema pentru netezire de la L'oreal care sa imi imblanzeasca parul atunci cand il intind. E foarte bun acest produs, pentru ca reuseste sa combata electrizarea si mentine parul drept mai mult timp fara sa fie nevoie sa insistam zilnic cu placa, cum se intampla in cazul meu. Produsul se aplica pe parul umed, uscat cu prosopul. Uneori cand parul meu devine mai capricios, imi pun in palmi putin produs si il aplic pe parul uscat. Netezeste firele rebele, fara sa incarce parul. Bineinteles trebuie aplicat intr-o cantitate mica.


Am optat si eu pentru un deodorant Nivea care miroase foarte bine si protejeaza fara probleme. Am optat si pentru o crema de maini Neutrogena la care am primit cadou un balsam de buze. Pentru ca hidratarea e importanta in acest anotimp, mi-au fost foarte de folos aceste produse pentru ca sunt extraordinare. Crema intra foarte repede in piele si hidrateaza mainile foarte bine. Are si un miros placut, subtil care nu deranjeaza. Si balsamul de asemenea e foarte hidratant si l-am folosit zilnic de cand il am, pentru a preveni uscarea buzelor. In categoria seturi de cosmetice gasiti setul Neutrogena in diferite variante, alaturi de alte seturi tentante :).  De la Neutrogena nu am mai folosit pana acum produse, dar sunt calitative, au un pret mic si intentionez sa mai cumpar cateva. Urmatorul produs de pe lista e un gel de curatare a tenului. Am citit undeva un review la un gel de curatare Neutrogena si mi-am dorit si eu produsul. Am uitat de el cand am dat comanda acum, dar il voi cumpara data viitoare.


Cred ca v-ati obisnuit deja sa vedeti la mine mastile de la Kallos, nu? Ei bine, de data aceasta am ales masca hidratanta cu extract de alge si ulei de masline. Miroase extraordinar de bine si e calitativa asa cum ma asteptam si cum mi-au demonstrat celelalte masti Kallos. In plus 1 kg pentru 19 lei e chiar o afacere foarte buna. Oarecum am devenit dependenta de mastile de la Kallos si indiferent de produsele pe care le folosesc, tot la ele ma intorc :). Mereu optez pentru alte variante, pana le incerc pe toate :D.


Imi trebuia o noua pensula pentru blush si am ales una de la BrushArt, care e foarte buna. Nu s-a decolorat la spalare si nu ii cad perii. E moale, iar aplicarea se face foarte usor. 
De multi imi doream sa incerc si un buretel pentru aplicarea fondului de ten si am ales tot unul de la BrushArt. A costat doar 17 lei si sunt extrem de incantata de el. Cu ajutorul lui se aplica foarte usor fondul de ten si arata natural pe ten. In plus buretelul se spala foarte usor. Am primit cadou si o mostra de parfum Guess By Marciano care miroase foarte bine si cred ca va fi urmatorul pe lista.
Iar ultimul produs este un rimel de la Astor, pe care l-am ales din cauza pensulei care mi s-a parut interesanta : 

Aplicarea rimelului e chiar o joaca pentru ca pensula cuprinde toate genele si le confera volum si alungire. E un rimel bun si a meritat banii. Forma ei usor indoita confera alungire genelor iar pentru volum, intorc pensula invers si aplic rimelul.


Si cam acestea sunt produsele pe care le-am comandat de pe site-ul aoro.ro. Si pentru aceasta comanda am petrecut cateva ore pe site pentru ca sunt atat de multe produse...care de care mai tentante :D. 

Ati folosit vreunul din produsele prezentate mai sus? Care produse va tenteaza mai mult pentru review?
Va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

0 Comments