Search

Review gomaj enzimatic BIO - Charm D' Orient

by - vineri, ianuarie 16, 2015

Dupa cum bine cred ca stiti deja exfolierea tenului e extrem de importanta, pentru ca acest lucru implica eliminarea celulelor moarte de la nivelul pielii. Insa acum cum am spus mereu nu trebuie sa abuzam de exfoliere pentru ca vom agresa tenul. E suficient sa repetam procedeul de doua ori pe saptamana. 

Pana acum am folosit doar exfolianti care contineau particule exfoliante, insa de curand am avut ocazia sa incerc un gomaj enzimatic bio. Mi s-a parut foarte interesant si eram curioasa cum va reactiona pielea mea la acest produs. Gomajul se gaseste in oferta de produse Charm D'Orient, alaturi de alte produse la fel de tentante. 


Pentru a intelege exact cum functioneaza acest gomaj, o sa scriu descrierea lui iar apoi imi voi exprima parerea despre efectele pe care le-a avut asupra tenului meu. Pana sa il am, va spun sincer ca nici eu nu stiam foarte multe despre acest gen de produs, dar m-am informat si am devenit interesata sa il incerc.

Descrierea oficiala : 

Acest gomaj este unic datorita combinatiei de acizi din fructe, ulei de argan si alte uleiuri vegetale care confera prospetime si luminozitate chiar si celor mai sensibile tenului.
Acizii din fructe, cunoscuti si sub numele AHA, sunt recunoscuti pentru actiunea keratolitica : faciliteaza desprinderea celulelor moarte de la suprafata pielii. Acizii de fructe indeparteaza delicat celulele moarte pentru o mai buna oxigenare.
In acelasi timp, uleiurile vegetale hranesc pielea in profunzime si o ajuta sa-si consserve vitalitatea. Uleiul de argan si cel de migdale dulci ajuta la mentinerea unui nivel optim de hidratare si nutritie a epidermei care devine astfel mai luminoasa. 
Actiunea sincretica a acizilor de fructe si a uleiurilor vegetale continute de gomajul enzematic BIO, ajuta la restructurarea non-invaziva a pielii. Tenul isi redobandeste luminozitatea si prospetimea.

Cum se utilizeaza : 

Aplicati produsul pe pielea umeda si masati cu miscari circulare timp de 2-3 minute, apoi clatiti cu apa. Procedeul se repeta de maxim 2 ori pe saptamana.

Parerea mea : 

Acum ca v-am spus exact ce este acest gomaj si cum actioneaza e timpul sa va spun si parerea mea. Folosesc produsul de aproximativ 2 luni si trebuie sa mentionez ca e foarte spornic, deoarece am consumat doar un sfert din el. E nevoie de o cantitate extrem de mica pentru toata fata. 
Are o consistenta de gel, care devine o spuma extrem fina si de lejera in contact cu apa.


Mirosul este specific acizilor din fructe si uleiurilor vegetale, insa nu e un miros neplacut, ba chiar mie imi place tare mult. E mai aparte sa spun asa.

Imi place foarte mult acest produs, ma bucur ca l-am descoperit pentru ca tenul meu arata foarte bine dupa utilizare : e mai luminos si mai proaspat. Lasa pielea foarte fina si nu o usuca deloc. Nu agreseaza deloc tenul, cum pot face unii exfolianti cu particule prea dure.
Dupa o utilizare frecventa a produsului pielea devine mai luminoasa si isi recapata din elasticite. Se simte si se vede ca intr-adevar tenul este restructurat, ceea ce ma incanta foarte mult.
Dupa folosire tenul ramane curat, nu se inroseste si nu am intampinat nici o reactie adversa. Gomajul actioneaza delicat si indeparteaza celulele moarte de pe ten, lasand in urma o piele catifelata si proaspata.

Il recomand pentru orice tip de ten, in special pentru tenurile sensibile si acneice, care pot fi usor agresate in urma utilizarii unui gomaj cu particule exfoliante. 

Nume : Gomaj enzimatic BIO
Gramaj : 50 ml
Pret : 137 lei
Poate fi achizitionat de aici. (click pe aici pentru a va redirectiona catre pagina produsului).
Nota mea : 10/10

Sunt foarte curioasa daca ati incercat ati incercat acest gomaj enzimatic, sau alt produs de acest gen.
Daca nu, sunteti tentate?
Va astept cu drag parerile :)

You May Also Like

0 Comments