Search

Empties - Produse terminate #03

by - miercuri, ianuarie 21, 2015


A venit momentul sa va prezint o noua serie de produse terminate pentru ca deja era cazul :D. Nu sunt produsele pe care le-am terminat in decursul unei luni....ci sunt produsele pe care le-am terminat de la ultima postare de acest gen pe care am scris-o. Ca sa fiu totusi mai organizata mi-am propus ca de fiecare data cand umplu plasuta in care le tin sa fac o noua postare :). Nu o lungesc mai mult pentru ca oricum nu e o postare tocmai scurta si haideti sa va prezint produsele :). Unora dintre produse le-am facut si review si o sa va las linkul pe numele lor pentru a fi redirectionate catre review in cazul in care nu l-ati citit :).


Din categoria produselor pentru par am terminat 2 sampoane Advance Tehniques de la Avon, din gama cu ulei de argan. Unul are 700 ml si celalalt 250 ml. Am fost destul de multumita de ele. Spala bine parul, nu mi-au provocat matreata si au un miros placut. Am mai terminat un kg de balsam de par Kallos. E un produs bun si ieftin, care nu incarca parul si il lasa matasos :). Imi iau la revedere si de la masca pentru netezire Brische Keratina de care am fost extrem de incantata. E o masca buna si cu siguranta o voi mai recumpara.


Mi-am propus sa incerc sa termin cat mai multe geluri de dus din cele incepute, ca deja sunt prea multe :)). Asa se face ca am terminat 2 geluri de dus de la Senses Avon care mi-au placut la nebunie. Cel cu unt de shea mi-a placut cel mai mult...are un miros special, puternic care persista. De la Yves Rocher am terminat iubitul gel de dus cu cafea, care e pur si simplu adorabil...cred ca ati mai auzit asta :D. Tot de la Avon, am terminat si 2 exfoliante de corp : cu ciocolata si unul tropical. Prea multe nu sunt de spus despre ele...miros adorabil, dar ca eficienta prefer tot cafeaua :D. Pentru ca in ultimul timp am optat pentru spuma in cada, am terminat si o spuma de baie tot de la Avon, cu aroma de mar. Miroase bine si face multa spuma, doar ca eu o consum repede. 500 ml imi ajung 4-5 utilizari maxim. Am mai terminat inca un gel intim de la Avon, despre care v-am mai mai spus cat de mult imi place. Ce de produse Avon in categoria asta :))).


Lotiunea de corp Little Black Dress de la Avon (tot Avon :)))) ), e singura pe care am terminat-o in ultima perioada. Greu de tot termin lotiunile de corp...am prea multe si le iau prin rotatie ca ma plictisesc repede. Insa am in plan sa ma apuc serios de terminat lotiuni de corp. Despre aceasta pot sa va spun ca are un miros foarte frumos, exact ca si parfumul si se mentine indelungat pe piele. E o lotiune usoara si suficient de hidratanta pentru pielea normala.


La capitolul ingrijire ten am terminat demachiantul Bioten care m-a surprins din punct de vedere al calitatii. Are un pret mic si e foarte bun. Cu siguranta il voi recumpara.  Serul La Roche Posay Rosaliac Ar Intense, m-a ajutat sa scap de roseata, e un produs bun si chiar merita banii daca aveti probleme cu roseata tenului. In review am postat si poze inainte si dupa daca doriti sa vedeti cum a functionat in cazul meu. Si serul Bioderma Hydrabio l-am terminat de curand si cu siguranta il voi recumpara. E unul dintre cele mai bune si mai hidratante seruri din cate am folosit.


De data asta as fi vrut ca printre terminate sa se regasesca si un ruj....dar din nou nu am reusit sa termin niciunul...mai incerc :)). Insa am terminat corectorul Oriflame din gama The One, pe care desi uneori l-am mai dat deoparte, am avut o perioada in care l-am folosit strict pe el, atat de mult mi-a placut. Cu siguranta il voi recumpara pentru ca mi-a placut mult si are un pret mic. Printre cosmetice am dat si de un corector de la Avon pe care habar nu am de cand il am, dar am decis sa il arunc chiar daca nu l-am folosit pentru ca deja e expirat cu siguranta. Oricum tin minte ca nu mi-a placut atunci cand l-am cumparat. Are o textura cam greoaie pentru zona ochilor si se strange in liniile fine.
Iar ultimele 2 produse nu sunt terminate....dar sunt sparte :)). In postarea trecuta v-am prezentat o pudra de la Farmasi pe care am scapat-o si am facut-o praf, iar de data asta am reusit sa scap o pudra Bourjois dupa care imi pare tare rau pentru ca era foarte buna la conturarea tenului. S-a dus...asta e :)). Si un fard de la Maybelline si-a gasit sfarsitul cand l-am scapat pe jos si o singura nuanta a mai fost salvata...din pacate nu e extrem de pigmentata nuanta, asa ca am decis sa il arunc.

Si cam acestea sunt produse consumate si scapate pe jos in ultima perioada :))).
Cand o sa umplu din nou plasuta o sa revin cu un nou articol :D.
Voi ce produse ati mai terminat? Ati incercat vreunul din cele prezentate de mine?
Va pup si va astept cu drag parerile :*

You May Also Like

0 Comments