Search

Review - masca astringenta Ryor

by - marți, februarie 24, 2015

Sotul meu face parte din categoria de barbati care se intreaba mereu de ce noi femeile trebuie sa folosim atat de multe produse de ingrijire. Mereu imi spune ca sunt frumoasa...ca nu am nevoie de atat de multe produse pe care sa mi le pun pe fata. Mereu ii zambesc, fara sa ii spun nimic. Orice as spune, nu cred ca ar intelege. Nu m-ar crede daca i-as spune ca datorita acelei creme am tenul catifelat, datorita acelei masti nu am probleme cu cosurile etc. Asa ca un zambet e suficient.
Insa intr-o dimineata a sesizat ca am tenul mai catifelat ca de obicei, pare mai luminos si mai sanatos. Stia ca acest lucru se datoreaza unui produs si a zambit. Cred ca acela a fost momentul in care a inteles de fapt de ce folosesc atat de multe produse de ingrijire si de ce fiecare produs are rolul lui. A fost curios de produsul pe care l-am folosit si i-am vorbit putin despre el. Astazi e vremea sa va dau si voua de stire despre cel mai nou produs care face parte din rutina mea de ingrijire a tenului.

Este vorba despre masca pentru ten acneic Ryor. Acest brand nu mi-a fost cunoscut pana acum, nu am incercat nimic de la ei. Insa un produs a fost suficient ca sa imi demonstreze calitatea produselor.
Masca este destinata tenului gras, acnei, cu probleme, asa cum se prezinta si tenul meu. 


Vine intr-un tub alb, usor de folosit si de manevrat. Se aplica pe tenul curat, se lasa sa actioneze 15-20 de minute si apoi se clateste cu apa calduta. Are o textura cremoasa, extrem de catifelata si de blanda.


Am fost foarte curioasa de beneficiile pe care le aduce tenului, asa ca imediat dupa ce am primit-o, mi-am curatat tenul, am aplicat-o pe ten si m-am relaxat in cada plina cu apa fierbinte. Astfel de momente sunt o adevarata relaxare. Simteam masca foarte fina pe ten...un adevarat moment de relaxare. Dupa ce cele 20 de minute in care am lasat masca sa actioneze au trecut, am indepartat-o cu apa calduta. Dupa prima utilizare am fost placut surprinsa cand mi-am atins tenul si l-am simtit foarte fin. Parca era piele de bebelus. A fost primul lucru pe care l-am observat cand am folosit-o. Apoi utilizare, dupa utilizare, am putut sa observ cum tenul meu se schimba, cum pielea arata mai bine. Nu mi-a aparut nici un cos, iar cele care le aveam au inceput sa dispara, iar petele de la acnee sa se estompeze. 

Destul de putine masti de fata au reusit sa ma impresioneze atat de mult. De obicei am mari asteptari de la cremele de fata sa aiba grija de tenul meu iar ocazional apelam la masti de fata pentru cateva minute de relaxare si beneficii extra asupra tenului. Nu m-am gandit vreodata ca o masca ar putea fi atat de buna.

Sa nu credeti ca exagerez....chiar deloc. Masca astringenta Ryor este extraordinar de buna, lasa pielea fina, hidrateaza tenul si trateaza problemele tenului acneic.

Are un gramaj de 100 ml, costa 47,99 lei si o puteti gasi pe site-ul ryor.ro alaturi de o gama variata de produse Ryor. Poate la prima vedere, o sa spuneti ca pretul e ridicat. Dar va garantez ca raportul calitate-pret e foarte avantajos pentru ca masca e foarte buna si merita fiecare banut. In plus e si economica, o folosesc de o luna, de 2-3 ori pe saptama si am terminat aproape jumatate. Deci facand un calcul, pot spune ca e un produs avantajos ca pret.

Compozitie EN: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydroxyethyl Acrylate, Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalene, Polysorbate 60, Isopropyl Myristate, Butylene Glycol, Barosma Betulina Leaf Extract, Citric Acid, Glycerin, Oleyl Erucate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Lactic Acid 
Substante active EN: Barosma Betulina Leaf Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oi - See more at: http://www.ryor.ro/produs/masca-astringenta/#sthash.zWMojoIX.dpuf

Ati folosit aceasta masca sau alte produse Ryor?
Daca nu, va tenteaza?
Va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

0 Comments