Search

Shopping DM - 5 produse, cateva impresii

by - duminică, februarie 01, 2015

Nu am mai facut de mult timp postari in care sa va arat ce mi-am mai cumparat, nu? Ei bine de curand am ajuns si eu intr-un final in DM si dupa ce am analizat tot ce era pe acolo am plecat cu 5 produse despre care doresc sa va vorbesc putin in acest articol. Am fost calculata si am cumparat chestii de care aveam nevoie.

Gelul de curatare Balea l-am mai avut de 2 ori si mi-a placut foarte mult. Contine acizi din fructe si are in compozitie mici particule exfoliatoare. E foarte bun pentru tenul gras si curata tenul foarte bine. Particulele abrazive sunt extrem de fine si de mici, incat nu agreseaza tenul si poate fi folosit zilnic. Eu il folosesc dimineata pentru ca e foarte revigorant si imi lasa tenul fin. Are 150 ml si a costat in jur de 7 lei.

De obicei foloseam spuma de ras a sotului, dar am decis sa am una proprie. Asa cand se termina a lui, nu ramanem amandoi fara :)). Spuma de ras Balea m-a atras in principal din cauza ambalajului care e roz si foarte girlie. Are o textura extrem de fina, e blanda cu pielea si miroase demential. Are un miros dulce de jeleuri. E un produs bun si m-a convins sa il recumpar. Are un gramaj de 150 ml si a costat 6 lei.

Printre zecile de produse, mi-a atras atentia un ser pentru decolteu. Nu am folosit niciodata un produs strict pentru zona decolteului si am zis sa il cumpar sa vad ce efecte are. Produsul are un continut de ginkgo cafein si alge si a fost creat special pentru a lupa impotriva imbatranirii pielii si pentru a imbunatati aspectul pielii. Are pompita, e usor de manevrat si imi place foarte mult textura usoara pe care o are. Se absoarbe rapid in piele si nu lasa nici o pelicula grasa. Inca nu pot sa va spun daca e buna sau nu pentru ca o folosesc de putin timp si conform testelor dermatologice facute pe produs, rezultatele incep sa apara dupa o luna de utilizare. De obicei casc bine ochii cand e vorba de ingrediente, dar nu stiu cum am ratat lista de ingrediente a acestui produs si abia cand am ajuns acasa am vazut ca al doilea ingredient este alcohol-ul denat. Am stat in dubii daca sa o mai folosesc sau nu, insa pentru ca nu o aplic pe fata am zis sa ii dau o sansa, iar pana acum nu am avut parte de iritatii sau alte minunatii. Daca o sa observ ceva ciudat pe parcursul utilizarii o sa incetez sa o mai folosesc. Are 100 ml si a costat 13 lei.

Pentru ca nu am folosit niciodata un CC Cream, cand l-am vazut pe acesta de la Balea l-am inhatat :))). Nici macar nu stiam ca au CC Cream. Era si la reducere asa ca nu am mai stat pe ganduri si l-am luat. Este un produs 8 in 1 , care promite sa confere pielii multe beneficii. Are o consistenta cremoasa, se intinde usor si nu incarca tenul. Acoperirea este una medie. De asemenea m-am bucurat foarte mult ca are SPF20. Are un miros foarte placut, care nu deranjeaza fiind destul de subtil.
Pe ambalaj scrie ca e pentru tenul deschis, insa pentru mine s-a dovedit a fi cam inchis. Insa il aplic intr-o cantitate mica si intind bine pe toata fata. In unele zile amestec produsul cu putina crema de fata si isi mai pierde din pigmentatie. Are 50 ml iar pretul intreg este de 18 lei. Eu l-am gasit la reducere si l-am cumparat cu 13 lei.

Si pentru ca toata lumea lauda produsele Baby Lips, trebuia neaparat sa am si eu un astfel de balsam, nu? Asa ca am pus ochii pe cel de la Maybelline. Am ales varianta Cherry Me care confera buzelor o nuanta suava de roz. In plus e foarte hidratant, are un miros superb si daca nu l-ati incercat va recomand sa o faceti :). E un produs bun si vreau sa imi mai cumpar cateva variante. A costat 9 lei.

Si acestea au fost cele 5 produse pe care le-am cumparat la ultima vizita in DM. Le-am prezentat pe scurt, dar daca va doriti mai multe detalii despre unul din produse, nu ezitati sa imi spuneti si ii voi face un review mai detaliat.

Ati incercat vreunul din produsele prezentate?
Va astept cu drag parerile :*


You May Also Like

0 Comments