Search

Review ventuza CelluBlue

by - sâmbătă, ianuarie 31, 2015

Celulita mi se pare cel mai urat lucru pe care trebuie sa il induram noi femeile. De fapt...il induram pentru ca nu facem nimic pentru a schimba asta, pentru ca suntem comode, ne e lene etc. Motive sunt multe. Cremele anticelulitice sunt si ele o varianta, doar ca nu sunt suficiente. Si eu folosesc o crema anticelulitica, despre care o sa va vorbesc curand in alt articol. Mi-ar fi placut sa merg la masaje anticelulitice sau sa frecventez mai mult sala de sport. Insa din pacate timpul nu e de partea mea. Asa ca atunci cand mi s-a oferit ocazia sa incerc un produs care ma poate ajuta sa scap de celulita si care poate fi folosit in confortul casei mele am acceptat fara sa stau pe ganduri. Solutia revolutionara anticelulitica se numeste CelluBlue si in continuare o sa va prezint produsul, urmand sa va impartasesc si rezultatele pe care le-am avut in urma utilizarii a produsului timp de 1 luna. 


Ce este CelluBlue?
CelluBlue este confectionat din silicon hipoalergenic de tip medical. Permite reproducerea masajului de tip "palpare -netezire" pe suprafete ale corpului acoperite de celulita. CelluBlue stimuleaza tesutul adipos, eliminand celulele grase si activand circulatia venoasa.

Ambalare/Dimensiuni
Produsul este de dimensiuni mici si vine ambalat intr-un saculet asa ca il puteti lua dupa voi oriunde, fara sa fie nevoie sa intrerupeti tratamentul. Marimea produsului : 5 cm diametru, 5,6 cm inaltime, greutate 40 gr.

Cum se utilizeaza CelluBlue?
Inainte de utilizare e foarte important sa folositi un ulei pentru ca ventuza sa alunece. Nu va recomand sa il folositi pe pielea uscata. Nici cremele nu sunt recomandate pentru ca dispozitivul nu aluneca foarte bine si v-ar cauza dureri.
Se aplica o presiune ferma pe partile exterioare ale CelluBlue si se plaseaza ventuza pe aria selectata si se elibereaza cu grija partile exterioare CelluBlue pe piele. Se va crea vaccum iar pielea va fi aspirata in ventuza. Prin eliberearea graduala a aerului din interiorul ventuzei puteti controla nivelul de suctie.


Dupa ce ventuza a fost aplicata pe piele, urmeaza sa realizati masajul. Timp de 3 minute se misca ventuza sus-jos pe zona selectata iar apoi faceti miscari circulare timp de 1 minut, mereu de jos in sus. Fiecare suprafata are nevoie de cel putin 5 minute de masaj, in functie de nivelul de celulita.
E important sa consumati apa in timpul masajului si foarte important ca si dupa masaj sa beti 500 ml de apa in decurs de o ora. Consumul de apa ajuta la reducerea toxinelor si la eliminarea grasimilor.

Pentru a intelege exact cum functioneaza va invit sa vizionati un video pe YouTube :


                                         

Concluzii dupa utilizarea ventuzei CelluBlue timp de o luna :

In ultima zi din anul 2014 a ajuns ventuza la mine si acum e aproximativ o luna de cand o folosesc. Am fost foarte curioasa in privinta ei si abia asteptam ca rezultatele sa apara. Insa rezultatele nu vor aparea a doua zi ci pe parcurs. Pentru a va atinge scopul de a scapa de celulita e necesar sa folositi ventuza zilnic si sa o includeti in rutina voastra de ingrijire. Pentru mine nu a fost greu sa fac acest lucru pentru ca in fiecare seara ma uit la serialul The Good Wife, un episod are 45 de minute si in acest timp folosesc ventuza pentru a-mi face masaj. Prima data mi-am rugat sotul sa ma ajute, dar nu mi-a placut deloc. E mai bine sa detin eu controlul asupra ei, sa mai eliberez din aer cand simt ca doare, sa insist mai mult pe unele zone etc.Am ales sa o utilizez in combinatie cu uleiul Johnson's Baby care e unul dintre uleiurile mele preferate.
Intr-o luna de zile, cred ca doar vreo 2 zile nu am folosit-o pentru ca am fost extrem de obosita. In rest am folosit-o zilnic cate 45 de minute.
Cred ca va intrebati daca doare, nu? Ei bine se simte o usoara durere, insa e suportabila. Pe masura ce am folosit CelluBlue, durerea s-a atenuat si mi se parea ceva normal. In interiorul coapselor unde pielea e mai sensibila doare putin mai tare, insa e suportabil. In timpul utilizarii pielea se inroseste usor, insa efectul dispare rapid. Nu mi-a provocat vanatai si nu am avut parte de capilare sparte.

Cand am inceput sa o folosesc simteam mici denivelari cauzate de grasime, ceea ce insemna celulita. Insa utilizare dupa utilizare pielea a inceput sa fie mai nedeta, mai ferma iar aspectul de portocala sa dispara. Am inceput sa sesizez schimbari cam dupa 2 zile, insa dupa o luna de utilizare, pielea arata foarte bine, celulita a disparut in proportie de 80%-90% si imi place sa imi admir pielea neteda care arata mult mai sanatoasa. Abia astept sa vina vara sa port rochite :))).

CelluBlue se spala foarte usor si e recomandat sa faceti asta dupa fiecare utilizare. E foarte calitativa si nu trebuie sa va faceti probleme ca se va deteriora. 

CelluBlue e un produs foarte laudat si ma asteptam sa aiba efecte benefice, insa nu atat de bune. Mi se pare o idee excelenta de a scapa de celulita in confortul casei fara nici un deranj. In continuare folosesc ventuza o data la 2-3 zile pentru intretinere si pentru a evita noi depuneri de grasime care se vor transforma in celulita.

Pretul unei ventuze este de 19 euro pentru o bucata sau 30 de euro pentru 2 ventuze. Insa am si 2 vesti bune pentru voi.
Daca va doriti CelluBlue il puteti comanda cu 40% reducere prin intermediul blogului introducant codul de discount : BRILLIANTBEAUTY. Ventuza poate fi comandata de aici.


In plus pe pagina de facebook a blogului se desfasoara un concurs care are ca premiu o ventuza CelluBlue si va invit cu drag sa participati aici .


De asemenea va invit sa dati like paginii de facebook CelluBlue pentru a fi la curent cu noutatile si promotiile :).

You May Also Like

0 Comments