Search

Review - Crema pentru netezirea parului L'Oreal Paris Studio Line

by - joi, ianuarie 29, 2015

In ultimul timp ati vazut pe blog multe review-uri pentru produsele de par. Ei bine, am inceput sa investesc mai mult in parul meu si datorita acestui lucru sunt posesoarea unei podoabe capilare sanatoase. Pe langa toate tratamentele si mastile pe care le fac, folosesc si produse care sa ma ajute sa imi aranjez mai usor parul si sa stea mai cuminte :). Unele persoane ar spune ca sunt multe produse, insa din punctul meu de vedere sunt exact ceea ce are nevoie parul meu. 

Astazi vreau sa va vorbesc despre crema pentru netezirea parului L'Oreal. pe care am cumparat-o la ultima comanda de pe aoro.ro. Brandul L'Oreal se numara printre preferatele mele si mereu m-a surprins cu produse de calitate.


Produsul vine intr-un bidonas roz de plastic si are un aspect frumos, girlie. Dozarea se face printr-o simpla apasare a tubului iar produsul iasa printr-o gaura in capac :). Consistenta este una de crema lichida. Are un miros placut, usor dulceag care se pastreaza timp indelungat in par. Rolul acestui produs este de a netezi parul rebel si e foarte util de asemenea in momentul in care imi intind parul pentru ca parul drept se mentine mai mult timp.


Produsul se aplica pe parul curat, umed, uscat cu prosopul si se distribuie pe toata lungimea lui. Fie ca imi intind parul, fie ca nu, dupa fiecare spalare aplic crema de netezire pentru ca imi ajuta parul sa stea mai cuminte. Parul nu se electrizeaza iar firele rebele stau la locul lor, creandu-se astfel bucle mai bine definite. In plus ajuta parul sa nu se mai infoaie. Cele care au parte de un par des cu mult volum stiu despre ce vorbesc :D. Nu e ca si cum m-ar deranja volumul cat imi dispalce faptul ca parul se umfla si arat de parca un stol de pasari a dormit in parul meu :))). In consecinta crema de netezire mai cuminteste parul iar coafarea lui devine mult mai usoara si rezista mai mult timp atunci cand e aranjat.

De cele mai multe ori evitam sa imi intind parul pentru ca pur si simplu nu imi rezista. In sensul ca il intind astazi si maine trebuie sa dau iar cu placa prin el ca sa se aseze. Cu ajutorul cremei de netezire L'Oreal parul drept rezista mai mult timp si astfel nu mai e necesara utilizarea zilnica a placii de par si in acest mod parul nu se mai distruge. Daca tinde sa o ia razna, aplic putina crema de netezire si pe parul uscat. Insa nu multa pentru a nu incarca parul si nu a favoriza ingrasarea lui.

Produsul aplicat pe parul umed nu incarca parul si nu il ingrasa. Eu ma confrunt cu un par uscat pe lungime si la varfuri in urma decolorarii iar radacinile mi se ingrasa repede, astfel incat o data la 2 zile ma spal pe cap. Cu toatea astea crema de netezire nu favorizeaza ingrasarea parului si o aplic fara nici o problema si la radacini. De asemenea ma confrunt si cu un scalp sensibil care riposteaza prin matreata atunci cand un produs nu ii convine. Ei bine produsul este foarte bland cu scalpul, nu mi-a provocat mancarimi, iritatii sau matreata.

Pe langa proprietatile de netezire ale produsului, crema hraneste parul, il lasa moale si usor de descurcat. Eu ma piaptan doar inainte de baie. In rest nu fac asta pentru ca avand natural in par mi se infoaie si arat hilar. De aceea mereu am cautat produse care sa imi hraneasca parul si sa il descurce. Iar acest produs e exact ceea ce am nevoie.

In concluzie crema de netezire L'Oreal Paris Studio Line e un produs excelent si reuseste cu succes sa neteazasca firul de par, sa il hraneasca si sa evite electrizarea lui. Ma bucur mult cand gasesc produse care mi se potrivesc atat de bine si care se integreaza cu succes in rutina mea de ingrijire a parului.

Produsul are un gramaj de 200 ml si poate fi achizitionat la pretul de 27 lei. Si pretul reprezinta un mare plus, deoarece mi se pare un produs ieftin si totusi foarte calitativ. Din aceasi gama imi doresc sa cumpar si un spray de par cu efect de netezire care are rolul de a proteja parul in cazul folosirii placii de exemplu si de a uniformiza culoarea parului. Mi se pare un produs excelent pentru a-mi ajuta nuanta de roscat sa se mentina :). O sa revin cu pareri dupa ce il voi incerca :).

Vai ati incercat acest produs? Daca nu, va tenteaza?
Ce produse folositi pentru a va mentine parul sanatos si aspectuos? 
Va astept cu drag parerile :*

You May Also Like

0 Comments