Search

Spray pentru interior cu iasomie si Ylang Ylang

by - sâmbătă, martie 14, 2015

De cand ma stiu am tanjit dupa lumanari parfumate, spray-uri parfumate si toate produsele de aromaterapie. Ma fac sa ma simt bine, sa ma relaxez. De curand cuibusorul meu e rasfat cu arome noi, cu un spray pentru interior Treets cu iasomie si Ylang Ylang. Iasomia a fost mereu una din aromele mele preferate...e atat de speciala si de relaxanta :).


Despre brandul Treets am mai auzit, insa pana acum nu am incercat nici un produs de la ei. De origine, Treets este un brand olandez care s-a remarcat prin intermediul ingredientelor naturale care stau la baza tuturor produselor lansate. Gama de produse Treets nu contine coloranti, parabeni, silicon sau SLS. Toate produsele sunt testate dermatologic, au un pH neutru si sunt recomandate si persoanelor cu pielea sensibila. 

Ma bucur foarte mult cand intalnesc branduri precum Treets care pun accent pe ingrediente naturale si elimina ingredientele care pot dauna pielii :). Gama de produse este una larga si contine produse pentru aromaterapie, produse de ingrijire a tenului, saruri de baie, ceai pentru baie etc. Pe scurt un mic univers de produse bune la baza carora stau ingrediente naturale, atent selectionate pentru a satisface nevoile pielii :).

Spray-ul pentru interior are o aroma atat de frumoasa incat m-a cucerit de la primele pulverizari. Miroase foarte frumos a iasomie, insa e un miros discret care nu deranjeaza, nu provoaca greturi sau dureri de cap. Am mai avut diverse spray-uri care aveau un miros atat de puternic, incat trebuia sa aerisesc imediat dupa ce le pulverizam ca simteam ca ametesc din cauza mirosului mult prea tare.
Spray-urile de camera nu trebuie sa fie foarte puternice, trebuie sa fie subtile, sa ne induca intr-o stare de bine, de relaxare in confortul casei noastre.


Am folosit spray-ul Treets si pentru perne si m-am simtit foarte bine ;). Mireasma discreta se pastreaza in lenjeria de pat cateva zile si ma rasfata cu arome placute care ajuta la relaxare si la un somn mai bun, mai linistit.

Dimineata dupa ce aerisesc camera, pulverizez putin pe perdea si aroma se pastreaza toata ziua. E un miros pe care il simti in permanenta, insa e o aroma placuta, care nu deranjeaza :). Uleiurile Ylang Ylang faciliteaza relaxarea si chiar ajuta la tratarea despresiilor :). Nu poti fi trist cand esti invaluit de arome atat de speciale.

Produsul vine ambalat intr-un recipient mare de 300 ml si este prevazut cu pulverizator. Ambalajul este confectionat dintr-un plastic rezistent si calitativ. Pulverizatorul functioneaza perfect, nu are nici un fel de problema.

Poate fi achizitionat de pe site-ul rolplant.ro, mai exact de aici si costa 51 lei. Pretul mi se pare foarte bun, avand in vedere cantitatea mare de produs si beneficiile pe care le are. In plus e un produs spornic, cateva pufuri fiind suficiente pentru a invalui camera intr-o mireasma superba, deci apreciez ca o sa ma bucur de spray cateva luni bune.

Va recomand cu mare drag spray-ul pentru interior Treets, daca si voua va plac astfel de produse. Pe site il puteti gasi si in alte 2 variante : cu bambus si cu smochine salbatice.


Aceste spray-uri de camera sunt ideale si pentru a fi oferite cadou. Cu siguranta veti impresiona persoana draga :)

Ati folosit vreunul din cele 3 spray-uri de interior Treets, sau alte produse ale acestu brand? Daca nu, va tenteaza? :)
Va astept cu drag comentariile :)

You May Also Like

0 Comments