Search

Geanta Chloe...un accesoriu perfect :)

by - sâmbătă, mai 09, 2015

Nici nu stiti cat de mult ma bucur ca in sfarsit s-a incalzit afara si ca vara e aproape. Chiar daca momentan ma paste o raceala urata, nu pot sa nu ma bucur de razele soarelui care ma binedispun :).  Astazi ma simt putin mai bine, raceala parca vrea sa ma paraseasca usor, usor, asa ca e timpul sa revin la treaba pentru ca vreau sa va vorbesc despre cel mai nou accesoriu pe care il detin. Cand spun accesoriu, cred ca deja va ganditi ca e vorba despre o geanta. Si nu va inselati deloc :).

Este o noua geanta de pe adona.ro, care a devenit rapid unul din site-urile mele preferate datorita multitudinii de produse si a calitatii serviciilor. Atentia la miciile detalii ma bucura mereu si ma ajuta sa imi formez o parere despre brand. De aceasta data am primit geanta Chloe White si alaturi de ea un mar frumos ambalat iar pe panglica scrie numele brandului si "Ia-ti doza de sanatate". Imi plac aceste cadouri simbolice. Ma face sa ma gandesc ca oamenii care au trimis coletul tin la imaginea lor iar atentia la detalii e un mod usor de a-ti face clienti fideli. Ii felicit pentru asta. Pe mine m-au cucerit :).


Chloe este o geanta foarte frumoasa, versatila si calitativa. E confectionata din piele ecologica, foarte moale si placuta la atingere.


Geanta poate fi purtata in mana sau tip postas. Consider ca se potriveste atat unei tinute elegante, cat si unei tinute casual. 


Este o geanta de dimensiuni medii si m-a surprins cat de incapatoare e. Are o lungime de 26 de cm si o inaltime de 22 cm. Designul este unul simplu, iar in partea din fata are imprimat o emblema :).


Dupa cum am spus si mai sus, geanta Chloe este foarte incapatoare iar in interior este prevazuta cu 3 buzunare : unul pentru telefon, altul pentru chei/ruj etc. si unul cu fermoar. 


Compartimentul prevazut cu 3 buzunare este suficient de mare incat sa va permita sa luati cu voi tot ce va trebuie. In plus materialul din interior este unul calitativ :).


Se inchide si se deschide prin intermediul celor 2 fermoare laterale si o capsa pe mijloc. Sincer pana acum nu am mai vazut acest mecanism de inchidere/deschidere la nici o geanta, dar imi place mult. O face si mai aparte, mai speciala. 


In spate geanta mai dispunde de un buzunar exterior extrem de util. Imi place mult gentile care au un buzunar exterior pentru ca pastrez mai la indemana obiectele de care am nevoie mai des. De obicei aici obisnuiesc sa imi tin telefonul.



Nuantele de maro se imbina foarte bine cu albul iar detaliile aurii intregesc aspectul placut al gentii. E combinatia de nuante perfecta :). 


Chloe e o geanta foarte usor de asortat la o tinuta de vara si poate fi purtata cu jensi, rochii, balerini sau sandale. E extrem de versatila si merge cu orice. Asta e un motiv in plus care ma face sa o ador atat de mult. E o geanta care nu va ingradeste imaginatia, ba din contra puteti crea orice tinuta si cu siguranta se va potrivi perfect cu geanta Chloe. 


Geanta este disponibila in mai multe nuante si toate sunt superbe. Daca le-as avea pe toate zau nu m-as supara :)).

Dar vestile bune nu se opresc aici, pentru ca vreau sa va anunt ca geanta Chloe are o reducere de 34% si poate fi achizitionata la pretul de doar 99 lei :).



Ce spuneti de noua mea geanta? Va place?
Voi pe ce nuanta o preferati?
Va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

0 Comments