Search

Impresii despre Persil Power-Mix Caps

by - sâmbătă, mai 23, 2015

De curand m-am inscris la o noua campanie de pe site-ul BuzzStore si spre fericirea mea am fost acceptata pentru a testa noul detergent Persil Power-Mix Caps. Acest produs este un detergent inovativ combinand beneficiile detergentului pudra cu detergentul lichid. 


Kitul de Buzzer contine o punga mare cu pastile Persil, un prosop, Ghidul BUZZerului, pliante si cateva mostre pentru a le distribui prietenilor. 


Primul aspect pe care l-am sesizat la acest detergent e faptul ca are un miros deosebit de frumos care se pastreaza timp indelungat pe haine. In plus le lasa foarte moi, nu mai e nevoie de balsam de rufe.
Curata petele in profunzime fara sa agreseze tesatura hainelor. Dar nu trebuie sa ma credeti pe cuvant pentru ca am facut si un mic test.

Am turnat pe un prosop 4 produse oarecare pe care le-am prins la mana ca sa vad cum actioneaza asupra petelor.


Am lasat petele sa se usuce aproximativ o ora pentru a patrunde bine in tesatura si apoi am bagat prosopul la masina de spalat. De obicei spal la temperatura de 60 de grade. Cand spal haine cu tesatura mai sensibila cobor putin temperatura.


Rezultatul? Un prosop imaculat !! Deci da, Persil Power-Mix Caps functioneaza :)

Ba chiar m-a surprins atat de placut, incat cand am fost la cumparaturi mi-am cumparat si detergentul Persil Power-Mix Caps pentru haine colorate.


Au aceeasi compozitie, doar ca la cel pentru rufe albe detergentul lichid e verde iar la cel pentru rufe colorate e albastru.


Pretul mi se pare unul prietenos avand in vedere calitatea si performanta cu care face fata rufelor murdare :).

Va recomand cu mare drag Persil Power-Mix Caps pentru ca e un detergent eficace si face fata si celor mai mari pete :).

Daca doriti sa participati la campaniile viitoare organizate de BuzzStore, trebuie doar sa va faceti cont pe site si la urmatoarea campanie veti primi o instiintare pe mail :). Pentru a va face cont, click aici.


You May Also Like

0 Comments