Search

Produse indispensabile pentru vara !!!

by - sâmbătă, iunie 13, 2015



Atunci cand temperaturile de afara se schimba, se modifica si produsele de ingrijire sau de machiaj, in functie de necesitati. In fiecare anotimp am cateva produse pe care le consider indispensabile pentru mine si m-am gandit sa vi le si prezint poate va inpir cumva :).


Protectia solara nu trebuie sa lipseasca in nici un anotimp cu atat mai putin vara cand soarele e puternic si daca nu ne protejam pielea, s-ar putea sa avem urmari. Brandul meu preferat pentru protectie solara e Bioderma pentru ca produsele au o consistenta foarte buna, intra repede in piele si nu imi ingrasa tenul. Cand e innorat afara pentru corp folosesc lotiunea de la Avon cu SPF 15 iar pentru ten nu renunt la protectia maxima. Pe internet circula o sumedenie de articole despre importanta protectiei solare...va recomand sa le cititi si sa constientizati cat de periculos e soarele si cat va poate afecta pielea daca nu va protejati corespunzator.



Daca in anotimpurile mai racoroase tenul meu este mixt si tinde sa se usuce uneori, vara parca o ia razna si devine extrem de gras. De aceea in acest anotimp nu concep sa folosesc altceva decat produse matifiante. Am stat putin pe ganduri cand am cumparat BB Cream-ul matifiant Eveline pentru ca nu am incercat nimic de la ei pana acum. Insa m-a surprins placut acest produs, se adapteaza perfect nuantei tenului si intr-adevar il matifiaza. E pentru prima data cand folosesc si pudra Rimmel London Stay Matte si nu am stat pe ganduri cand am cumparat-o pentru ca e laudata de toata lumea. Cele 2 produse fac echipa buna si imi tin sub control sebumul.


Vara imi place aspectul glow al pielii si zilnic folosesc trusa de iluminatoare UltraFlesh ShineBox. E o trusa foarte buna despre care v-am vorbit aici si care ma incanta cu nuantele ei. E potrivita pentru orice moment al zilei, confera tenului un aspect sanatos si ii confera luminozitate.


Rimelurile colorate sunt de asemenea cele pe care le prefer pe timp de vara. As arata hilar iarna cu rimel albastru pe ochi, dar vara imi permit sa le folosesc :). Cele 2 nuante de mai sus sunt preferatele mele si cele mai calitative din cate am folosit. Am mai avut rimeluri colorate de la diverse branduri, dar desi pareau pigmentate, nici nu se vedeau pe gene. Acestea de la SuperShock sunt chiar foarte bune si se vad foarte misto. Cu cat aveti genele mai deschide la culoare cu atat se vad mai tare. 


Spray-urile de corp le folosesc de ani de zile vara si mereu am cel putin unul in geanta. Uneori nu folosesc nici parfum si optez pentru un spray de corp. Parfumeaza discret pielea si cand sunt aplicate confera si o senzatie de racoare. De la Avon majoritatea imi plac si sincer altele nici nu am prea incercat. Tot la ele am ramas de ani de zile, desi vreau sa le incerc si cele de la Lady's despre care am citit doar pareri bune.


Perlele bronzante sunt un must-have al verii pentru mine si deseori le folosesc doar pe ele fara sa mai aplic blush. Tot perlele le folosesc si pentru conturarea tenului. Pudrele bronzante ma incanta mai putin si mereu aleg perlele. Poti doza cantitatea de produs mai bine si sunt in nuante diferite iar cand se amesteca rezulta nuanta perfecta pentru mine. Cele de la Avon Glow sunt perfecte pentru mine si le recumpar de mult timp. Le folosesc si iarna, insa doar la contur...vara abuzez de ele :)).


Daca si voi aveti tenul gras, atunci trebuie neaparat sa aveti in geanta servetele absorbante pentru fata. E prima data cand le folosesc si eu, pentru ca nu le prea vedeam rostul si aveam impresia ca dupa ce tapotez tenul o sa se duca si fondul de ten cu tot cu sebum dar m-am inselat. Inainte cand tenul lucea aplicam pudra...insa aplicand pudra de mai multe ori pe zi, seara imi simteam tenul incarcat uneori si abia asteptam sa ma demachiez. Servetelele pe care le folosesc eu sunt de la Misha si sunt foarte calitative. Doar tapotez usor pe ten si tot sebumul se absoarbe in servetel lasand tenul mat. Nu am avut alte produse de acest gen ca sa pot sa fac o comparatie, dar cu siguranta o sa mai incerc si altele.


Si cam acestea sunt produsele care sunt indispensabile pentru mine in anotimpul cald. Daca va doriti un review pentru vreunul din produsele mentionate, va rog sa imi scrieti in comentarii :).
Care sunt produsele pe care voi le considerati inspensabile vara?
Avem preferinte comune?

You May Also Like

0 Comments