Search

Whislist rochii Adona.ro !!!

by - vineri, iunie 12, 2015

Unul dintre motivele pentru care am asteptat atat de mult vara e faptul ca pot purta rochite. Lungi, scurte, colorate, elegante sau casual. Pe langa faptul ca rochitele sunt foarte feminine, sunt lejere si usor de purtat. Vara foarte rar port pantaloni scurti si mai mereu optez pentru o rochie sau o fusta. 

Avand in vedere pasiunea pentru rochii, cand navighez prin magazinele online, ma uit tot dupa rochii :D. De curand v-am prezentat categoria de haine de pe adona.ro iar astazi vreau sa va arat cateva rochite frumoase care imi plac la nebunie si sunt potrivite pentru acest anotimp. 

Apreciez faptul ca pe site gasim toate detaliile produsului pentru a ne asigura ca acesta ni se va potrivi. Puteti consulta ghidul de marimi si va sunt prezentate si masurile modelului pentru a le compara cu ale voastre si a va face o idee despre cum v-ar veni produsul. Un mare plus pentru aceste informatii utile. 


Prima rochita care mi-a sarit in ochi e Rochia Yvette. Imi place foarte mult imprimeul vesel cu flori, potrivit pentru vara. Forma este una care avantajeaza orice silueta deoarece pune accentul pe talie iar picioarele par mai subtiri. Nuantele de roz/rosu fac ca rochita sa aibe un aer romantic si foarte feminin. Poate fi purtata atat cu pantofi cat si cu sandale sau balerini.


Ramanand la imprimeul floral, nu am putut sa trec neobservata Rochia Olivia, care de asemenea e foarte frumoasa. Imi place foarte mult croiala si crapatura de pe picior. Este o rochie care pune in evidenta picioare si talia si e foarte usor de accesorizat. Nici prea scurta, nici prea lunga, e o rochie potrivita pentru orice categorie de varsta. Pantofii pot fi orice nuanta, insa imi place foarte mult cum arata cu pantofii albastri pe care ii poarta modelul.


Una dintre nuantele care se poarta in aceasta vara este turcoaz-ul, iar rochita Alena Blue din fotografia de mai sus, se integreaza perfect in tendinte. O consider o rochita potrivita pentru seara. Desi e o rochie aparent simpla, imi place foarte mult cum se asorteaza negrul cu turcoaz, decolteul adanc fiind acoperit cu o plasa neagra. Banda neagra din talie, pune accentul pe abdomen si intra in contrast perfect cu banda din partea de jos a rochiei. E o rochita intr-o culoare deosebita si foarte frumos croita.
Pastrand tonurile de turcoaz nu am putut sa trec cu vederea nici Rochita Mariella, o rochie superba care inspira veselie si inocenta. Albul se imbina perfect cu floricele turcoaz iar fundita din talie confera rochiei si mai multa femininate. Acest gen de rochie se potriveste oricarei siluete si e foarte versatila fiind usor de asortat si purtat.

In zilele in care imi doresc sa ma simt foarte lejera as alege cu siguranta o rochita vaporoasa precum rochia Julianne de mai sus. Si in acest caz predomina nuanta de turcoaz care se pare ca imi place tare mult. Rochia are o croiala dreapta si din ce imi pot da seama din poza e confectionata dintr-un material usor, vaporos care aluneca pe corp. Aceasta rochita as purta-o cu pantofi inalti :).

Trec intr-o zona putin mai eleganta si ma opresc sa admir rochia Cristal, care e atat de frumoasa, incat am zabovit ceva timp pe site ca sa o admir. Imi place la nebunie cum se imbina nuanta de crem cu negru, imi place fundita si imi place modelul de la baza rochiei. Nu e drept ca la orice rochie ci e usor ondulat. Foarte frumos !!! E o rochie feminina si senzuala.

Unul dintre cele mai feminine materiale folosite la rochii este dantela. Iar rochia Kylie imi inspira multa femininate, senzualitate si romantism. Nuanta de bej se integreaza perfect in tabloul feminin si contureaza in mod placut corpul. Imi place ca dantela e mai lunga decat materialul..arata foarte bine. Croiala e simpla, insa accentul cade pe umeri, unde croiala e mai aparte.


Acestea sunt rochiile care mi-au atras atentia de pe site-ul adona.ro, insa si restul modelelor sunt absolut superbe. Pe site gasiti rochii croite din diverse materiale, imprimeuri si modele pentru fiecare gust. Nu conteaza cate kg aveti....va indemn cu mare drag sa purtati rochii. Sunt feminine si va pun silueta in valoare.
Rochiile de pe adona.ro pe langa faptul ca sunt foarte frumoase, au si preturi mici pentru orice buzunar. Asadar va invit sa aruncati un ochi in categoria de produse noi, pentru ca veti gasi cu siguranta rochii pe placul vostru :)

Va invit sa imi spuneti in comentarii care sunt rochitele voastre preferate de pe site :)
Avem preferinte comune?
Va astept cu drag parerile :*

You May Also Like

0 Comments