Search

Review tratament cu 2% acid salicilic Avon

by - joi, iunie 04, 2015

De ceva timp mi-am propus sa nu mai cumpar nimic de la Avon si mereu ma trezesc rasfoind catalogul si cumparand cate ceva. De ce nu mai vreau sa cumpar de la ei? Pai pentru ca in ultimul timp am dat de o sumedenie de produse prost formulate si pline de alcohol. Pana nu vor afisa o lista de ingrediente pe site, voi mai cumpara de la ei doar geluri de dus si creme de picioare :)). O sa fie cateva articole in care o sa scriu despre ultimele produse si motivul pentru care nu imi plac. 

Voi incepe cu un produs cumparat din curiozitate....tratamentul cu 2% acid salicilic. In catalog scrie ca actioneaza in profunzime si reduce urmele lasate de acnee precum roseata si umflaturile in doar 3 ore. Clar nu ma asteptam sa actioneze in 3 ore...insa ma gandeam ca daca il aplic peste noapte, pana dimineata va avea ceva efect.


Singurul lucru care imi place la acest produs e ambalajul. Produsul vine intr-un tub opac si usor de manevrat. Aplicarea se face usor si igienic, deoarece nu avem contact direct cu tot produsul, deci riscul de a contamina continutul cu bacterii e nul.

Are o consistenta groasa asemanatoare unui gel iar produsul e transparent.


Cand m-am uitat pe cutie si am vazut ca al doilea ingredient e alcohol denat am fost profund dezamagita si ma gandeam daca sa il mai folosesc sau nu. Apoi cand l-am mirosit si i-am simtit mirosul de spirt am zis ca nu il voi folosi. Insa am zis totusi sa ii dau o sansa sa vad ce poate.


Asadar l-am aplicat doar pe cos si l-am lasat sa actioneze peste noapte. Dimineata cosul era tot acolo, la fel de mare, la fel de urat. Nici o actiune in aproape 8 ore, desi se lauda ca actioneaza in 3 ore. 

La descrierea produsului mai scrie ca patrunde adanc in pori pentru a preveni aparitia cosurilor. Insa e o afirmatie falsa. Produsul nu patrunde absolut deloc in piele ci ramane la suprafata. Dupa jumatate de ora de la aplicare, daca dau usor cu degetul pe piele, se creaza cojite si produsul dispare, deci se exfoliaza.

L-am mai aplicat de cateva ori...si la fel nici un efect. In catalog costa 15 lei, insa mai mereu e la reducere. Nici gratis daca ar fi, nu ar merita atentia. E un produs prost formulat, nu are nici un efect...ba chiar cred ca din cauza alcohol-ului din compozitie pe parcurs ar putea dauna.

Ati incercat acest produs?


You May Also Like

0 Comments