Search

7th Heaven - Masca de fata cu Aloe Vera & Masca de fata cu merisoare si coacaze

by - duminică, octombrie 11, 2015

Mai tineti minte mastile Montagne Jeunesse? V-am scris si eu despre ele acum vreo 3 ani aici. Iar acum ceva timp v-am anuntat pe Facebook ca in rutina mea de ingrijire au intrat delicioasele masti doar ca acum au o alta denumire : 7th Heaven.



Mastile 7th Heaven au la baza cele mai savuroase si apetisante fructe si plante, toate mixate astfel incat sa iti ofere o stare de relaxare dar si un ten impecabil. Produsele nu sunt testate pe animale.

Pe langa beneficiile mastilor 7th Heaven, mereu le-am apreciat datorita aromelor superbe pe care au...jur ca uneori imi vine sa le gust, atat de bine miros :)).
Si pentru ca vreau sa va fac si voua cunostinta cu aceste masti, in cazul in care nu le-ati incercat deja, bineinteles ca o sa vi le si prezint :). Ca sa nu fie un articol prea lung, am decis sa prezint cate 2 masti in articol, deci in total vor fi 3 articole.

Astazi o sa va vorbesc despre masca cu aloe vera si masca cu merisoare si coacaze :)


* Masca de fata 7th Heaven cu Aloe Vera si Ceai Verde


E prima masca de acest gen pe care o folosesc si de indata ce am primit coletul cu cele 6 masti, aceasta a fost prima care mi-a starnit atentia, mi-am curatat rapid tenul si am incercat-o nerabdatoare. 
Se recomanda sa tinem masca 5-10 minute...ei bine senzatia de improspatare e atat de superba incat nu imi mai venea sa dau masca jos de pe fata.
Consider ca e ideala pentru acele momente cand tenul e obosit si are nevoie de o revigorare. Pe masura ce timpul trece cu masca pe fata, se simte cum tenul este revigorat, reimprospatat. E o senzatie tare faina. Dupa ce masca e indepartata de pe ten, pielea e curata si are un aspect sanatos, odihnit. Eu fiind genul de persoana cu o viata agitata si plina de evenimente...e masca potrivita pentru mine, mai ales cand orele de somn nu sunt suficiente.
E o masca ideala pentru zilele in care va simtiti tenul obosit, lipsit de flaga si aveti nevoie de o improspatare rapida :). In plus e o masca foarte relaxanta.

* Masca 7th Heaven cu Merisoare si coacaze


E genul ala de masca pe care atunci cand o deschizi te intrebi daca sa o aplici pe fata sau pe o felie de paine si sa o mananci :)). Are un miros extraordinar de frumos si ganduri dubioase de a o gusta mi-au trecut prin cap, dar mi-am revenit la normal, am curatat tenul ai am aplicat-o pe fata.
La gust nu cred ca e tocmai buna, dar pentru tenul meu s-a dovedit a fi benefica. Masca in sine are culoarea mov, are o textura cremoasa care se intinde foarte usor. Desi aplic masca in strat destul de gros imi ajunge pentru 2 utilizari. Fiind o masca bogata in fructe are un efect antioxidant asupra tenului, hranind pielea in profunzime. Dupa ce indepartez masca de pe ten, pielea se simte catifelata si hidratata, nu lasa deloc efectul acela de piele care strange. Hidratarea se datoreaza in mare parte uleiului din sambure de piersica. O masca delicioasa si benefica pentru ten :).


Pentru a fi la curent cu noutatile si promotiile 7th Heaven va invit sa le dati si un like la pagina de Facebook.
Detalii despre toate mastile lor precum si de unde le puteti cumpara gasiti aici

Sper ca am reusit sa va transmit putin din aroma acestor 2 masti iar in articolul urmator o sa va ademenesc din nou cu alte masti delicioase :)
Voi ati incercat mastile de fata 7th Heaven?
Care e preferata voastra? 


You May Also Like

0 Comments