20 de ani cu Bioderma Sensibio H2O

Laboratoarele dermatologice Bioderma, sarbatoresc 20 de ani de la inventarea primei solutii micelara, Sensibio H2O. Pentru prima data, in urma cu 20 de ani pielea insasi a inspirat Bioderma sa creeze prima solutie micelara, care a revolutionat lumea demachiantelor. Astfel s-a nascut un ritual pentru femeile de pretutindeni.


Pe piata se gasesc astazi multe branduri care au scos ape micelare, insa Bioderma, inventatorul acestei solutii a reusit sa se mentina in topuri si sa fie cel mai apreciat brand.

Dupa ce Sensibio H2O s-a dovedit a fi un adevarat succes, Bioderma a continuat cercetarile, astfel incat astazi se gasesc pe piata 4 lotiuni micelare : 

- Sensibio H2O - lotiune micelara pentru tenul sensibil
- Sebium H2O - lotiune micelara pentru tenul gras, pentru a tine sebumul sub control
- Hydrabio H2O - lotiune micelara pentru tenul deshidratat
- Sensibio H2O AR- lotiune micelara care ajuta la combaterea rosetii

Astazi, la fiecare 3 secunde este vanduta o lotiune micelara Bioderma H2O


Eu am facut cunostinta cu prima lotiune micelara Bioderma, acum aproximativ 4-5 ani si de atunci i-am ramas fidela, am recumparat-o mereu si nu mi-a lipsit din casa. Sunt produse foarte bine formulate, nu contin alcohol, sau alti iritanti, fiind special concepute pentru a satisface nevoile tenului si pentru a indeparta machiajul in profunzime.

Hydrabio si Sebium sunt preferatele mele. Bioderma Sebium se adapteaza perfect tenului meu mixt, ma ajuta sa tin sebumul sub control. Iar Bioderma Hydrabio imi e de mare folos in acele momente in care tenul e deshidratat si are nevoie de mai multa atentie. 
Am incercat toate cele 4 lotiuni micelare si toate au un punct comun : sunt foarte blande cu tenul.

Pret recomandat : 

- Sensibio H2O 100 ml - 15 lei
- Sensibio H2O 250 ml - 50 lei
- Sensibio H2O 500 ml - 74 lei

Voi ati incercat lotiunile micelare Bioderma?
Care e preferata voastra?

Trimiteți un comentariu

Designed By OddThemes | Distributed By Blogger Templates