Search

Review ser protector pentru par Kallos

by - duminică, octombrie 04, 2015

Cele care imi urmariti frecvent postarile stiti deja ca am scris destul de multe articole despre ingrijirea parului si despre produsele pe care le folosesc. Asta pentru ca am un par dificil care necesita ingrijire pe masura. In primul rand am firul de par gros si din acest motiv cand trebuie sa il aranjez incepe o adevarata aventura,aproape mereu. Pe langa asta mai e si foarte des, gras la radacina si uscat la varfuri. Ca si cum toate astea nu ar fi fost de ajuns, ma vopsesc si roscat, ceea ce inseamna un plus de ingrijire si pentru intretinerea nuantei.
Le invidiez pe fetele carora le e suficient sa foloseasca sampon si balsam/masca de par si parul lor arata superb. In cazul meu e nevoie de o armata de produse :)). Mereu sunt intr-o continua explorare cand e vorba de produse pentru ingrijirea parului si in acest articol vreau sa va vorbesc despre cel mai nou produs pentru varfuri pe care il folosesc.

Este vorba despre serul protector Kallos. Despre produsele Kallos stiti ca am o parere foarte buna, masca de par cel putin o ador si o folosesc de multi ani si nici nu intentionez sa ma despart de ea :)


Revenind la serul pentru varfuri, mai intai trebuie sa mentionez ca genul asta de ambalaj cu pompita se numara printre preferatele mele fiind foarte practic. Nu are capac, insa se blocheaza prin rotirea varfului, deci il puteti lua fara griji in calatorii. Pe langa partea practica a ambalajului, e confectionat dintr-un plastic tare si calitativ. 


Are un miros foarte placut, delicat si feminin si o consistenta destul de groasa. In cazul meu o singura pompita e suficienta pentru tot parul. Incalzesc putin produsul intre palmi si apoi il distribui pe toata lungimea parului. La radacina am evitat sa il aplic pentru ca fiind un produs pentru varfuri e mult mai dens si mai hidratant decat produsele destinate ingrijirii intregului par si nu vreau sa mi se ingrase si mai repede parul. 

Are o putere de hidratare foarte mare, patrunde adanc in radacina si mentine parul sanatos. De obicei aplic produsul dupa ce ma spal pe cap, pe parul umed, insa in zilele in care am impresia ca varfurile imi sunt foarte uscate si arata ciudat, aplic putin produs si pe parul uscat. Insa de aceasta data il aplic doar pe varfuri, nu si pe lungime.
Daca va confruntati si voi cu varfuri uscate cred ca stiti aspectul urat pe care il au varfurile cand se usuca...arata ca o mica maturice :D. Insa serul Kallos reuseste sa le potoleasca, hidratandu-le profund.

Lasa parul foarte matasos, nu il incarca si nu lasa senzatia de uleios, se absoarbe imediat in firul de par. 


E un produs care isi face treaba foarte bine si vi-l recomand cu mare drag. Daca aveti varfurile despicate, va recomand sa le tundeti. Nici un produs nu va "lipi" inapoi varfurile. Insa folosind produse adecvate puteti evita despicarea varfurilor. 

Serul protector de la Kallos are un gramaj de 50 ml si costa doar 11,90 lei. Produsul face parte din oferta de produse de pe site-ul pentrucorpultau.ro, site pe care gasiti o varietate de produse atat de ingrijire cat si ceaiuri si alte suplimente la preturi mici.

Va invit sa le dati si un like la pagina de Facebook, pentru a fi la curent cu noutatile si ofertele. 

Ati folosit acest ser pentru varfuri?
Ce alte produse mai folositi pentru ingrijirea parului?
Va astept cu drag comentariile :*


You May Also Like

0 Comments