Search

5 produse care m-au dezamagit

by - joi, ianuarie 07, 2016

Buna dragilor,

Presupun ca ma pot considera norocoasa, deoarece nu am mai scris un articol despre produse care m-au dezamagit de ceva timp si nu pot decat sa ma bucur, pentru ca am avut ocazia sa ma bucur de produse ale caror rezultate au fost vizibile si mi-au placut mult.
Insa in tot acest timp, am adunat si cateva produse care din pacate nu mi-au placut. E strict parerea mea, nu mi-au placut mie, nu mi s-au potrivit, deci in cazul vostru e posibil sa functioneze. 
Insa am spus sa va vorbesc si despre ele, in cazul in care va intereseaza :)


* Lotiune tonica pentru ten si ochi Yves Rocher *

V-am prezentat acesta lotiune tonica in iulie cand am dat o comanda la Yves Rocher despre care am scris aici. De cand am cumparat-o mi s-a parut ciudata consistenta de gel pe care o are, lucru care nu l-am mai intalnit pana acum la acest gen de produs. Pe langa asta, dupa utilizare lasa tenul cam lipicios si nici nu se absoarbe rapid in piele. As fi trecut totusi peste aceste aspecte daca observam ceva rezultate. Se vrea a fi o lotiune tonica anti-oboseala care promite sa ofere stralucire tenului si sa combata semnele de oboseala, insa daca o folosesc sau nu, e acelasi lucru, pentru ca in cazul meu nu am observat nici o imbunatarire a tenului cand o folosesc. Trebuie totusi sa mentionez ca are un miros foarte placut, insa din punct de vedere al eficientei, in cazul meu nu a functionat.


* Elixir pentru baie cu ciocolata Avon - Planet Spa *

Cand am cumparat acest produs si l-am mirosit prima data, am zis ca il mananc atat de frumos miroase. Exact ca o ciocolata. Abia asteptam sa umplu cada cu apa si sa ma rasfat cu ajutorul lui, lucru care din pacate nu s-a intamplat. "Experimenteaza cea mai intensa senzatie de rasfat " - asta spun ei. Dar din pacate atunci cand produsul e adaugat in apa nu se intampla nimic, decat o spuma foarte subtila la nivelul apei, care dispare la scurt timp. Se recomanda sa se adauge in apa 3-4 capacele, am facut asta si nici un rezultat. Asa ca am turnat "la ochi" o cantitate generoasa si tot nimic. Flaconul e jumatate gol si am folosit produsul de 2 ori. Nu face nimic in sensul ca nici macar nu se simte in apa si nu m-ar fi deranjat neaparat asta daca mirosea frumos si in baie datorita lui. Dar aburii care ies din cada nu genereaza nici un miros de ciocolata, cum ar trebui. Pacat...cu nasul in flacon chiar miroase divin !!!

* Body Scrub cu ulei de masline *

Nu stiu sa va zic carui brand apartine acest produs, sau unde il puteti gasi pentru ca nu scrie nimic pe el. Insa daca il vedeti sa va feriti de el :)).  Eu l-am cumparat acum ceva timp impreuna cu o revista la care era cadou. Cand l-am folosit prima data am crezut ca nu am citit eu bine pe flacon si ca de fapt nu e un body scrub, ca nu face nici spuma ca un gel de dus si nici nu exfoliaza. Pur si simplu nu se simte nimic, decat o crema lejera. Apoi am turnat putin produs in palma si din apropiere se zareau cateva particule abrazive rare si extrem de mici. Deci e apa de ploaie, nu face nimic. Acele particule nu se simt absolut deloc.

* Masca de fata Volcanic Island Avon - Planet Spa

Am cumparat aceasta masca pentru ca ma tenta o masca cu efect de incalzire si am zis ca e buna acum in perioada rece. Insa din pacate am folosit-o o singura data si acum o folosesc ca si masca de picioare. In primul rand pentru ca are un miros cam aiurea pentru o masca de fata : miroase a spuma de barberit. Pe ea scrie ca e recomandat sa fie aplicata pe tenul curat, se maseaza timp de un minut si apoi se clateste. Am aplicat-o, n-am simtit nici un fel de incalzire, am masat...si tot nimic. Am lasat-o sa actioneze cateva secunde fara sa ating fata si tot nimic. Ei bine, in momentul in care am vrut sa o clatesc de pe ten cu apa din abundenta am zis ca imi ia fata foc. O senzatie foarte urata, ma ardea pur si simplu fata de parca imi luase foc. Oribil !!! Nu are in compozitie alcohol, insa totusi dupa utilizarea ei, tenul a ramas cu o tenta rosiatica. 

* Masca de fata peel off Farmasi

Masca asta am luat-o de pe internet acum ceva timp pentru ca imi era dor de o masca peel off si asta mi-a sarit in ochi din cauza ambalajului dragut si a extractului de fructe de padure. Am desfacut-o si am sesizat un miros placut, dulceag dar usor intepator. Si am folosit-o. Nu am terminat bine sa o aplic pe fata si a inceput sa ma usture foarte tare pielea iar ochii imi lacrimau, asa ca am clatit-o imediat de pe ten.. Si cand m-am uitat la ingrediente am ramas masca cand am vazut ca are in compozitie 3 tipuri de alcohol. Am mai citit ici colo ca unele persoane nu sunt sensibile la alcohol-ul din produse, dar tenul meu nu il agreaza deloc si se manifesta prin usturimi si roseata. Si chiar daca pe unele dintre voi nu va deranjeaza alcohol-ul momentan pe termen lung poate avea urmari urate.  Am facut si o poza la ingrediente ca sa vedeti cat de fruntas e in lista alcohol-ul : 


Si cam acestea sunt produsele care m-au dezamagit in ultima perioada. Unele dintre ele nu mi-au placut mie, poate in cazul vostru functioneaza. Suntem diferiti, deci orice e posibil :D. 

Va invit sa imi spuneti si voi in comentarii care sunt produsele care v-au dezamagit pe voi si daca ati incercat vreun produs din cele mentionate in acest articol :)


You May Also Like

0 Comments