Search

Review crema de ochi Balea Q10

by - vineri, februarie 19, 2016

Cam de cand ma stiu, sunt in cautarea unei creme bune pentru ochi. O crema pe care sa o declar preferata mea, insa din pacate lucrul asta nu s-a intamplat inca. Cu toate astea, in acest articol doresc sa va vorbesc despre o crema de ochi Balea cumparata la ultima vizita in DM.


Eu am cumparat varianta mini de 5 ml a cremei, dar mi se pare suficient de mare, astfel incat nu simt nevoia sa cumpar o varianta mai mare. 5 ml imi ajung aproximativ 3-4 saptamani, deci e perfect pentru mine. Ambalajul e ok, desi nu ma incanta foarte tare faptul ca e stil borcanas, dar totusi are un aspect simpatic :D. Crema are si factor de protectie 15, insa e destul de putin.


Este o crema Q10 care promite diminuarea ridurilor si hidratare. La prima vedere mi s-a parut ca are o consistenta grasa si chiar si asa se simte, insa odata aplicat produsul pe piele, parca se topeste si se absoarbe imediat. Nu lasa nici o pelicula.
Nu am sesizat nici o diminuare a ridurilor fine, insa sunt incantata de hidratarea pe care o confera. Lasa pielea foarte moale, catifelata si confera si iluminozitate.
Are un miros placut, foarte discret, se simte putin cand aplic crema, insa dupa maxim 30 de secunde, nu se mai simte nimic, ceea ce ma bucura.
Nu mi-a provocat iritatii, nu m-au usturat ochii de la ea, deci nu am ce sa ii reprosez.



Desi sunt multumita de aceasta crema si de hidratarea care o confera, din ce stiu eu despre ingrediente, nu mi se pare o formula prea buna a produsului, are si cateva ingrediente care nu au ce cauta intr-o crema de ochi. Din aceasta cauza nu pot sa declar crema ca fiind preferata mea, desi imi place, dar ma gandesc ca pe parcurs pielea ar putea avea de suferit.

Cu toate astea, cand o sa mai fiu in pana de idei si nu stiu ce crema de ochi sa cumpar, o sa ma mai intorc la ea iar datorita ambalajului de mici dimensiuni e ideala si pentru calatorii. In plus are si un pret foarte mic, de doar 4 lei pentru 5 ml.

Voi ce crema de ochi folositi?
Daca aveti recomandari pentru mine, va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

0 Comments