Search

Review ulei pentru par Loncolor Natura

by - joi, martie 03, 2016

Buna dragilor,

Astazi doresc sa continui seria de review-uri pentru produsele de par Loncolor Natura si sa va vorbesc despre un ulei pentru par, urmand ca in articolele urmatoare sa va scriu si despre vopseaua de par din aceeasi gama. Tocmai ce m-am vopsit, astept inca vreo doua spalari sa vad cum se comporta nuanta si apoi revin cu un review :).


Astazi am in centrul atentiei uleiul pentru par Loncolor Natura, care vine intr-un ambalaj de plastic dur si se dozeaza prin intermediul unui orificiu din capac, de tip on/off. Imi place modalitatea asta de dozare, produsul curge usor, fara sa se prelinga in jur si pe ambalaj si pot doza foarte bine cantitatea de care am nevoie.


Ingrediente : ulei de jojoba, ulei de migdale, ulei de rozmarin, ulei de salvie, ulei de samburi de struguri, tocopheryl acetate, retinyl, palmitate, linalool, BHA.

Dupa cum se poate observa din lista de ingrediente, produsul contine 5 tipuri de uleiuri, toate menite sa hidrateze parul.

Uleiul de par se poate folosi in doua moduri :
- aplicat pe parul uscat inainte de spalare. Se lasa sa actioneze 20-30 de minute si apoi se clateste
- aplicat pe parul umed dupa spalare. Se maseaza scalpul si apoi produsul se distribuie pe toata lungimea parului. Sau il puteti aplica doar pe varfuri.

Eu l-am folosit atat pe parul uscat, cat si pe parul umed. Pe parul uscat, actioneaza ca un tratament destul de puternic, se simte si se vede ca se absoarbe in firul de par si il hidrateaza, regenerand astfel podoaba capilara.
Pe parul uscat il aplic o singura data pe saptamana, in schimb pe parul umed, il folosesc dupa fiecare spalare. L-am folosit si pe scalp, dar din pacate mie imi ingrasa si mai repede parul decat se ingrasa el in mod normal, asa ca il folosesc doar pe lungimea parului si pe varfuri. Imi place pentru ca previne electrizarea parului, il aseaza frumos iar varfurile au un aspect mai sanatos si mai hidratat. Nu imbacseste deloc parul ci il lasa foarte moale si catifelat. Bineinteles, folosesc o cantitate mica de produs, pe care o incalzesc putin in palme si apoi o distribui in par.

Are un gramaj de 100 ml si costa doar 15 lei. Se gaseste atat online, cat si in supermarket-uri :). Daca aveti Kaufland prin zona, va puteti uita dupa el.

Nu uitati sa le faceti o vizita celor de la Loncolor pe site si pe pagina de Facebook pentru a fi la curent cu noutatile :)

Ati folosit acest ulei de par sau alte produse din gama Loncolor Natura?
Va astept cu drag parerile :*




You May Also Like

0 Comments