Search

M-am vopsit cu Lonocolor Natura

by - luni, aprilie 11, 2016

Cam de aproximativ 3 ani ma vopsesc tot roscata si am impresia ca e nuanta care imi sta cel mai bine. Am cochetat cu diverse nuante de vopsea, insa tot la roscat m-am intors. Daca va tenteaza sa va vopsiti roscat, va recomand sa cititi articolul : Tot ce trebuie sa stii inainte de a te vopsi roscat. Asta pentru ca roscatul e pretentios, destul de greu de intretinut, dar e si o culoare frumoase si nu ai cum sa treci neobservata. Ingrijirea parului roscat nu mai e o povara pentru mine, desi uneori imi e ciuda cat de mult timp imi ia sa ingrijesc aceasta nuanta, dar cand vad cat de fabulos arata, nu mai conteaza nimic.

Pentru a-mi intretine nuanta parului, la fiecare spalare folosesc un nuantator rosu pe care l-am amestecat cu balsamul/masca de par ca sa fie mai rapida aplicarea lui. Daca tot stau 15 minute cu masca in cap, macar sa si colorez parul :D. Cu toate astea, cam o data la doua luni apelez la o vopsea cu amoniac, pentru a-mi vopsi radacinile, pentru a reimprospata nuanta si a conferi parului si mai multa stralucire. De data asta m-am vopsit cu Lonocolor Natura si in acest articol o sa va arat cum a iesit :).


Pentru a acoperi intreaga lungime a parului, in cazul meu au fost suficiente doua cutii de vopsele. Numarul vopselei pe care am folosit-o e 8.66.


O cutie de vopsea contine tubul cu vopsea, doua plicuri de oxidant crema de 6%, manusi si un plic de masca cu ulei de masline. Ma bucur tare mult ca aceasta masca se gaseste in vopsele, pentru ca imi place foarte mult si v-am scris aici despre ea. Cand m-am vopsit nu am folosit aceste plicuri deoarece mai aveam din masca full size, dar m-am bucurat sa le gasesc pentru ca imi vor fi foarte utile in calatorii. 


In poza de mai sus, puteti observa cum arata parul meu inainte de vopsire. Parul nu era foarte decolorat, deoarece cu ajutorul nuantatorului pe care il aplic la fiecare spalare pe cap, am mentinut culoarea parului destul de bine. Cu toate astea nu este nici o culoare foarte vibranta, se vede ca si-a pierdut din stralucire. Nuantatorul nu este foarte puternic si nu reuseste sa confere luciu parului, asa cum face o vopsea permanenta.



Poza de mai sus e facuta chiar a doua zi dupa vopsire si se vede clar ca parul are o stralucire aparte si o nuanta mai vibranta si mai puternica. Sunt foarte multumita de rezultat si cu siguranta o sa mai apelez la aceasta vopsea.

Dupa vopsire parul a ramas moale, nu mi-a uscat firul de par si chiar nu am ce sa ii reprosez. Ca orice vopsea rosie curge putin la fiecare spalare, insa atata timp cat mereu aplic nuantator nu e nici o problema. 

Pretul unei vopsele Lonocolor Natura este aproximativ 13 lei si se gaseste online, in supermarket-uri cat si la diverse magazine de cartier. Se gaseste intr-o gama variata de culori :).

Voi ce vopsele de par folositi?
Lonocolor Natura ati incercat?
Va astept cu drag comentariile !!!

You May Also Like

11 Comments

  1. Imi place rezultatul, arata bine pe lungimea firului de par si inainte.
    Henna ai folosit?
    xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :)
      Nu am folosit henna, dar am citit multe despre ea si cu siguranta o sa o incerc la urmatoarea vopsire...sau mai repede, cine stie :D
      Te pup !

      Ștergere
  2. Si eu m-am vopsit cu aceasta nuanta, o ador! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Imi place mult cu ti-a iesit. Culoarea naturala a parului tau cat de inchisa este? Eu sunt saten inchis si nu-mi dau seama daca mi-ar deschide suficient parul.
    www.elenaciucu.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si culoarea mea naturala e un saten destul de inchis, insa eu am fost si decolorata, apoi tot adaugand pigment rosu in par, imi prinde cam orice vopsea rosie.
      Daca parul tau e natural, s-ar putea sa prinda bine, insa e posibil sa fie mai intensa nuanta dupa cateva vopsiri. Sau poti apela si nuantator :)

      Ștergere
  4. Nuanta e super!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  5. De retinut tot ritualul de vopsire si imtretinere. Frumoasa nuanta si te prinde si bine!

    RăspundețiȘtergere