Search

Mici cumparaturi din DM

by - marți, aprilie 19, 2016

Am dat ieri o fuga prin DM si am facut mici cumparaturi si am zis sa va scriu si voua despre ele. Initial am intrat dupa laptele de par cu cocos si piersici de la Balea, despre care am citit pe internet si unele fete cu mult volum in par, spuneau ca acest le mai pleosteste parul, le ia din volum si am vrut sa il incerc si eu. Toate produsele anti-volum sa vina la mine :)). Bineinteles nu am plecat doar cu acest produs ca nu se putea :).


* Sampon Garnier Ultra Doux Honey Treasures - desi mai am vreo patru sampoane in baie, am vrut neaparat sa il cumpar si acesta, deoarece am citit o gramada de recenzii bune despre el pe bloguri si am zis sa ii dau o sansa. As fi vrut sa cumpar si balsamul din aceeasi gama, dar din pacate nu mai era. L-am folosit chiar dupa ce l-am cumparat si ca prima impresie pot sa va spun ca miroase foarte frumos, face multa spuma, curata bine parul si nu mi-a provocat matreata sau alte nebunii. Nu pot sa imi dau seama in ce masura e hidratant pentru ca dupa ce ma samponez folosesc masca de par si apoi alte produse care sa hidrateze parul. L-am luat la reducere si a costat 10 lei.

* Betisoare igienice Ebelin 50 buc. - initial mi-a atras atentia ambalajul, insa am decis sa le cumpar sa le tin langa cosmetice, pentru ca sunt utile atunci cand vreau sa fac mici retusuri si le pot lua si cu mine atunci cand calatoresc sa nu car ditamai cutia cu betisoare igienice care o tin in baie. Au costat doar 3 lei.

* Crema peeling pentru dus cu vanilie si migdale - imi propusesem sa nu mai trec pe la standul cu geluri de dus ca am o gramada in baie si stiam ca daca trec pe acolo mai iau ceva, dar nu m-am putut abtine :)). Totusi nu am cumparat chiar un gel de dus, insa de un peeling chiar aveam nevoie. Nu va puteti imagina cat de frumos miroase...e adorabil !!! Are mici particule abrazive, dar sunt foarte fine si marunte, astfel incat cred ca produsul e potrivit si pentru o persoana cu pielea sensibila. Lasa pielea foarte fina si dupa ce il folosesc toata baie miroase superb. E cremos si se intinde foarte usor pe piele. A costat 5 lei.

* Anti-perspirant deospray Pink Pomelo - ma innebunesc aromele deodorantelor de la Balea si mereu cumpar cate unul cand ajung prin DM. Imi place si pentru ca sunt mai pudrate si nu lasa pielea umeda. Cand il miros parca mi-as baga nasul intr-un grapefruit proaspat. Are un miros exact la fel, amarui si superb. Imi place la nebunie !! A costat 6 lei.

* Lapte pentru par cu cocos si piersici - din nou un produs care miroase divin :). Are o textura cremoasa si se distribuie usor in par. Daca doriti sa dati volum parului, nu optati pentru acest produs, deoarece el e menit sa faca exact opusul. Si chiar o face. Lasa parul moale, il aseaza frumos si il pleosteste, ceea ce pe mine ma incanta la cat de mult volum am in par. A costat 12 lei.

* Burete Konjac cu ceai verde Ebelin - nu era in plan, dar era la reducere, era ultimul si l-am luat ca vroiam neaparat sa incerc si eu un astfel de burete. Cand l-am scos din ambalaj era tare si dur, insa tinut sub apa calda 2 minute se inmoaie si isi mareste volumul. Eu l-am folosit cu gelul de curatare iar efectul chiar e WOW. Nu se simte deloc abraziv pe piele, insa dupa utilizare lasa fata extrem de fina si de curata. Sunt foarte multumita de el si o sa am grija sa nu imi lipseasca din casa de acum inainte. Pretul initial e 19 lei parca, dar era la reducere si l-am luat cu 12 lei.


Cam acestea sunt micile cumparaturi din DM si sunt incantata de toate produsele cumparate. Ati incercat vreunul din produsele prezentate in acest articol? Voi ce ati mai luat din DM?
Va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

15 Comments

  1. Eu am vazut de curand buretele konjac la ei si desi am acum doua, vreau sa imi iau unul si pentru corp! :D
    Nu-i asa ca senzatia cand il folosesti pe ten e minunata? :)
    Sa le folosesti cu spor si rezultate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa...e minunata senzatia :) Ma bucur ca l-am descoperit. Si eu vreau unul pentru corp :D

      Ștergere
  2. Dacă îți apar cojițe pe lângă urechi sau scalp, să știi că e de la șampon. Eu am pățit așa cu el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La prima utilizare nu au fost probleme...o sa urmaresc sa vad cum se comporta. Bine ca mi-ai zis...daca mi se intampla sa stiu de la ce e :)

      Ștergere
  3. Sunt tare curioasă de deodorantul cu grapefruit. Trebuie sa il iau si eu. xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miroase delicios...exact ca si un grapfruit asa amarui :) Sper sa iti placa si tie :*

      Ștergere
  4. Eu mi-am luat deodorantul cu flori de cires de la Balea si miroase superb! Mai am si sprayul cu sare de mare, care nu stiu ce face si am senzatia ca functioneaza doar la mare, pentru ca acolo parul meu arata superb cand il foloseam, dar miroase extraordinar!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmmm...trebuie sa miroase super si cel cu flori de cires :). Spray-ul cu sare de mare nu functioneaza doar la mare...nu vad legatura. Poate doar atunci iti statea bine parul in cazul in care iti bagai parul in apa sarata din mare. Insa spray-ul e conceput pentru a face parul cum il face apa de mare. Din cate am citit despre el se aplica intr-o cantitate mai mare pe par.

      Ștergere
  5. chiar nu stiam de laptele acela de par, interesant!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca am sa fac si eu o vizita!

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le folosesti cu placere!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere