Search

Nici o zi fara SPF ! Nici o zi fara Bioderma !

by - vineri, aprilie 15, 2016

Ne trezim in fiecare dimineata si ne spalam pe dinti, pe fata, facem dus si multe altele. Toate astea sunt un ritual pentru noi si o necesitate. Adica ai iesi din casa daca nu te-ai spala pe dinti? Cu siguranta raspunsul e nu. In primul rand pentru ca nu e igienic si in al doilea rand pentru ca dorim sa ne pastram dintii sanatosi.
Dar cand vine vorba de piele? Facem tot ce putem ca sa o pastram sanatoasa? Cred ca aici nu toate raspunsurile sunt pozitive, deoarece ingrijirea pielii nu presupune doar hidratare si tonifiere. Presupune si protectie solara. Cel mai important aspect in ingrijirea pielii e cel mai des neglijat. Cu ani in urma nici eu nu foloseam protectie solara si acum imi pare rau, insa am constientizat pericolul si nu exista zi sa nu folosesc o crema cu protectie solara. Astfel de creme nu se folosesc doar cand mergem la plaja...aceste creme se folosesc zilnic, chiar si cand e innorat afara. Trebuie sa constientizati pericolul care il reprezinta soarele pentru pielea voastra. Degeaba investiti o gramada de bani in creme si lotiuni, daca nu va protejati de cel mai periculos inamic al pielii : soarele.
Daca doriti sa aprofundati acest aspect si sa intelegeti mai bine ce inseamna de fapt o crema cu SPF, pe internet gasiti o sumedie de articole si informatii si va recomand cu drag sa faceti o scurta cercetare.

Iata care sunt calitatile pe care o crema cu SPF trebuie sa le aiba ca sa mi se potriveasca si sa imi placa : in primul rand sa protejeze pielea, sa fie hidratanta, sa se absoarba rapid si sa nu lase aceea pelicula alba enervanta.
Va spun sincer ca singurele creme la care am gasit aceste calitati, sunt cremele Bioderma. Anul trecut v-am prezentat gama Bioderma Photoderm Max Aquafluide, despre care v-am scris aici. Sunt produse foarte bune, le folosesc si acum si nu intentionez sa renunt la ele.
In acest articol doresc sa va prezint noul produs lansat de Bioderma si anume Bioderma Hydrabio SPF 30. Am mai folosit doua produse din gama Hydrabio si anume un serum despre care v-am scris aici si apa micelara despre care am scris aici.



Mai multe detalii despre produs gasiti pe site-ul Bioderma, mai exact aici. Ambalajul in care vine crema imi place la nebunie si e mai aparte fata de ambalajele clasice. Produsul vine intr-un tub care este dotat cu o pompita. E foarte usor de strecurat si in geanta si foarte usor si igienic de utilizat. 
Este o crema foarte hidratanta si lasa tenul catifelat si cu un aspect placut. Nu incarca porii, nu face ca tenul gras sa produca si mai mult sebum. Daca nu ar scrie pe ea ca are SPF 30 nu mi-as da seama pentru ca nu seamna deloc cu o crema clasica cu protectie solara, in sensul ca nu lasa deloc pe ten o pelicula alba si se absoarbe destul de repede in piele.
In plus e si o baza buna pentru fondul de ten, care se aseaza foarte frumos peste crema :)



Consistenta produsului este cremoasa, placuta si fina la atingere. Are o nuanta rozalie si o aroma subtila si placuta. Pompita functioneaza perfect si pot doza cu exactitate cantitatea de produs de care am nevoie.
E o crema foarte buna si nu am nimic sa ii reprosez. Produsele Bioderma ma incanta mereu si ma bucur de fiecare data cand un nou produs este lansat. 

Crema are un gramaj de 40 ml si costa in jur de 85 lei. Se gaseste atat online cat si in farmacii. 

INGREDIENTE : 

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, DIPROPYLENE GLYCOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CETYL ALCOHOL, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, NIACINAMIDE, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, ARACHIDYL ALCOHOL, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, ARGININE, CYCLOHEXASILOXANE, BEHENYL ALCOHOL, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, MICA (CI 77019), HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), DISODIUM EDTA, PEG-8 LAURATE, SALICYLIC ACID, MANNITOL, XYLITOL, HEXYLDECANOL, SODIUM HYDROXIDE, RHAMNOSE, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, RED 33 (CI 17200), TOCOPHEROL, FRAGRANCE (PARFUM).

Voi cata atentie acordati protectiei solare si ce produse folositi?
Va astept cu drag comentariile :)

You May Also Like

4 Comments

  1. Foarte interesenant! Pare foarte ok produsul, cu exceptia ca are parfum in coada listei cu ingrediente, dar putem trece peste. Mie mi-a placut varianta Legere de la ei cu spf 50.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat varianta Legere...poate ii dau o sansa dupa ce mai termin din ce am :)
      Te pup si eu !

      Ștergere
  2. Imi place maxim crema asta! Insa, cand e foarte cald afara, prefer sa imi aplic una matifianta, care sa ajute fondul de ten sa ramana acolo intreaga zi! Si pentru asta imi place ABC Derm sau BabyLove din DM, ambele cu SPF 50!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat niciuna din cremele de care spui tu, insa la vara trebuie sa ma orientez si eu catre una mai matifianta :) Te pup !

      Ștergere