Search

Review crema de noapte Balea MED Ultra Sensitive

by - joi, aprilie 28, 2016

Intr-un articol precedent, v-am scris despre problema cu uscarea tenului cu care m-am confruntat in iarna, iar daca ati ratat articolul, va invit sa il cititi aici. Tot in acel articol am mentionat de o crema de la Balea si am promis ca o sa scriu despre ea. In aceea perioada am testat diverse creme pentru ten sensibil si crema de la Balea a fost cea care m-a cucerit.

Vine intr-un ambalaj tip tub, usor de dozat si igienic. Imi place ca e un plastic moale, nu e nevoie sa strang excesiv ca sa iasa produsul. Crema este recomandata pentru a fi folosita seara, insa eu am mai aplicat-o si ziua cand nu ieseam din casa, deoarece nu are SPF.

Produsul are o consistenta destul de densa, un fel de amestec intre crema si unt. Insa cu toatea astea nu lasa nici o pelicula pe ten si se absoarbe destul de repede. Nu are miros, ceea ce e un mare plus, mai ales pentru o crema pentru ten sensibil. Dupa utilizare lasa pielea foarte catifelata si intr-adevar hidratata. Nu incarca porii si nu mi-a creat nici un cos sau alte probleme. Ba chiar mi-a facut foarte mult bine. Mi-a ajutat tenul sa isi revina, sa nu mai fie rosiatic si uscat. E una din acele creme, ale caror efecte se vad chiar de a doua zi.
Ce e drept nu am folosit prea multe creme pentru ten sensibil, insa crema asta chiar m-a convins sa nu mai vreau sa incerc altceva. Chiar si acum cand tenul meu si-a revenit si iar isi face sebumul de cap, o mai folosesc din cand in cand. E un produs tare bland cu pielea si o hidrateaza in profunzime.

Daca aveti tenul uscat si sensibil va recomand cu mare drag sa o incercati. E o crema blanda, hidratanta, nu are parfum si costa si foarte putin. Nu mai stiu exact cat am dat pe ea, insa oricum a fost maxim 15 lei.

Ati incercat cremele de fata Balea?
Cum vi se par si care va place?
Va astept cu drag comentariile !

You May Also Like

7 Comments

  1. SUNA FOARTE BINE, CHIAR MA TENTEAZA SI PE MINE, MS PT RECOMANDARE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-e util articolul :) Daca incerci crema sa imi spui daca iti place :*

      Ștergere
  2. Sarbatori fericite draga mea!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat-o, insa cred ca e o recomandare buna! :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu mi-am cumparat`o pe cea de zi cu SFP 15 si inca nu-mi vine sa cred ca o crema de 12 lei este atat de grozava. Imi lasa tenul catifelat, nu-mi blocheaza porii, este o buna baza de machiaj, are sfp ( micut, dar are), nu are parfum, este ambalata la tub si are un pret ridicol de mic. Nu am analizat ingredientele, asa ca nu stiu cate "prostii" contine...dar imi place.

    RăspundețiȘtergere