Search

Review - gel de curatare Bioten

by - vineri, aprilie 22, 2016

Demachierea tenului e foarte importanta daca doriti sa aveti un ten frumos si sanatos. Indiferent de cat de obosita sunt seara, mereu ma demachiez indiferent daca in ziua respectiva am fost sau nu machiata. Rutina de seara in cazul meu implica mai multi pasi, e o rutina destul de complexa spun eu. Insa sunt unele seri in care sunt extrem de obosita si nu am energia necesara pentru a parcurge toti pasii. Uneori sar peste crema de ochi, alteori peste toner si in cele mai obositoare zile chiar si peste crema de fata. Insa peste apa micelara si gel de curatare nu pot sa sar niciodata. Pur si simplu nu pot sa dorm daca nu imi simt tenul curat iar gelul de curatare e o necesitate pentru mine. Doar folosind si un astfel de produs imi simt tenul curat si mai revigorat. 


Am schimbat destul de frecvent gelurile de curatare si mereu am ales altceva. Putine sunt cele care nu mi-au placut si tot putine sunt care m-au cucerit de-a binelea. In acest articol doresc sa va scriu despre gelul de curatare Bioten cu miere si arnica, destinat tenului normal/mixt. L-am cumparat din DM acum ceva timp cand am ramas fara gel de curatare si l-am ales pe el pentru ca in trecut am avut si un lapte demachiant din aceeasi gama si mi-a placut tare mult. A costat si foarte putin..in jur de 11-13 lei.
Vine intr-un ambalaj de plastic transparent, care imi permite sa vad mereu cat produs mai am in tub. Are un miros atat de deosebit si de frumos, incat abia asteptam sa il folosesc. Cu toate astea aroma sa este subtila, nu deranjeaza absolut deloc. Nu lasa nici aceea senzatie de piele care strange ci lasa o senzatie fresh iar tenul se simte curat si improspata. 

Se aseamana foarte bine cu gelul purificator de curatare de la Yves Rocher din gama Sebo Vegetal. Au acelasi tip ambalaj si aceeasi textura, mirosul este diferit insa la fel de placut si de discret. Momentan il folosesc pe cel de la Yves Rocher si m-am bucurat sa vad cat de bine se aseamana cu Bioten, doar ca e putin mai scump, costa 20 lei.
Pe acesta de la Bioten l-am terminat deja, dar dupa ce m-am mutat nu am mai carat si punga cu produse terminate, dar am gasit pozele in aparatul foto si ar fi fost pacat sa nu scriu pe blog despre un produs atat de bun. 


Singurul dezavantaj al acestui gel de curatare e faptul ca e putin cam lichid...cel de la Yves Rocher e o idee mai dens. Asta inseamna ca de cele mai multe ori am cam risipit produs si pana m-am obisnuit sa il dozez mai bine, s-a terminat :D

Dar cu toate astea e un gel de curatare foarte bun si bland cu ochii si cu siguranta il voi recumpara la urmatoarea vizita in DM :).

Voi ce gel de curatare folositi?
Pe acesta de la Bioten l-ati incercat?

You May Also Like

6 Comments

  1. E favoritul meu! Doar pe acesta îl folosesc de multa vreme. Chestia e ca mie nu mi se pare prea lichid, dimpotrivă, consider ca are consistenta potrivita. Nu am făcut aproape niciodată risipa, ultimul m-a ținut câteva luni, spre mirarea mea. :)
    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posibil ca pana acum eu sa fi incercat geluri cu o consistenta mai densa si acesta sa mi se pare mai lichid. Eu l-am terminat tare repede si am facut si o gramada de risipa. La urmatorul o sa fiu mai atenta :)
      Te pup si eu !

      Ștergere
  2. cauta-l si-n Kaufland, poate e mai ieftin acolo

    RăspundețiȘtergere
  3. Am zis ca il voi cumpara si eu, insa m-am orientat momentan catre Garnier si Himalaya.
    Poate data viitoare! :)

    RăspundețiȘtergere