Search

Produse terminate / Aprilie 2016

by - miercuri, mai 04, 2016


Initial nu am vrut sa public luna asta postarea cu produsele terminate ca sunt prea putine, insa nu vreau sa fie luna viitoare o postare kilometrica, asa ca m-am adaptat :)). In luna aprilie am consumat cam putine produse, dar dupa cum analizez produsele care sunt incepute acum, luna mai presimt ca va fi mai "bogata" in flacoane goale. Pana una alta, haideti sa va spun cateva cuvinte despre produsele terminate in luna aprilie !


- Gel de dus cu cafea Yves Rocher - produsul asta l-am prezentat de multe ori pe blog si daca ma urmariti stiti deja cat de mult imi place. Mereu cand dau o comanda la Yves Rocher imi iau cate unul. Miroase delicios si nu usuca pielea. 
- Sapun lichid Balea Frozen Breeze - imi plac sapunurile lichide si gelurile de dus de la Balea, pentru ca au arome foarte frumoase si gurmande. Sapunul lichid nu usuca mainile, miroase bine, insa ma enerveaza ca dupa ce il dozez in palme si incep sa masez se "imprastie". Trec peste aspectul asta si ma las cucerita de aroma sa :D


- Balsam pentru netezirea parului Yves Rocher - din gama asta am si samponul si un balsam leave-in, insa momentan am terminat doar balsamul :D. Nu as putea sa spun ca m-a dat pe spate, insa nici nu a fost rau. A descurcat parul, l-a lasat moale, insa la capitolul netezire nu a prea dat rezultate, desi am folosit intreaga gama, nu doar pe el. Totusi e un balsam bland, nu imbacseste parul si miroase placut. Dar daca il cumparati pentru netezirea parului, nu va asteptati la mare lucru,
- Spray leave-in pentru par Avon - l-am mai avut de vreo doua sau trei ori, insa momentan nu il mai cumpar pentru ca am prea multe produse pentru par si incerc sa mai termin din ele. E un produs care imi place tare mult....miroase frumos, hidrateaza parul si il face mai matasos.
- Sampon uscat Balea Trend It Up - cand l-am cumparat mi-a placut, dar dupa ce am incercat Batiste nu mi-a mai placut :)). E un sampon ok, nu face mare lucru, insa daca e singurul pe care il incercati, veti avea impresia ca face mare lucru :)). Daca ati incercat Batiste, nu il incercati si pe acesta, pentru ca diferenta e mare intre ele si slabe sanse sa fiti cucerite de cel de la Balea. Insa are un miros delicios de vanilie.


- Demachiant bifazic pentru ochi Yves Rocher - e un demachiant foarte bland, curata bine ochii si nu irita deloc. L-am folosit cu mare drag, insa acum il prefer pe cel de la Nivea. Sincer mi se pare destul de asemanatoare cele doua demachiante, insa cel de la Nivea e mai usor de procurat si imi place mai mult ambalajul :D
- Masca de fata cu efect de incalzire Avon - pfff...o porcarie de masca, despre care v-am scris mai multe in articolul cu 5 produse care m-au dezamagit. Pana la urma am folosit acest produs pe post de masca pentru picioare.
- Masca de fata cu merisoare Yves Rocher - a fost o masca buna, mai multe despre ea v-am scris aici. Desi mi-a placut nu cred ca o sa o recumpar, pentru ca vreau sa ma orientez catre masti de fata care ofera mai mult de atat. Dar poate la un moment dat, ma voi intoarce la ea :)


- Body Scrub Thai Spa - mi-a placut la nebunie acest exfoliant de corp si mai multe despre el v-am scris aici. Momentan nu o sa il recumpar pentru ca am impresia ca merge mai bine pe timpul iernii datorita faptului ca e foarte hidratant. Insa cu siguranta o sa il mai incerc si ma tenteaza si alte arome.
- Deodorant Dove go fresh cu castravete - un deodorant bun care protejeaza si are un miros fresh foarte placut. Nu am ce sa ii reprosez...de fapt toate deodorantele Dove imi plac :).

Cam acestea au fost produsele care le-am terminat in luna aprilie :). Ma bucur ca am decis sa fac aceasta postare lunar, ca sa nu va chinui cu articole kilometrice pe care sa le scriu in cateva zile :)).
Va invit sa imi spuneti si voi in comentarii ce produse ati mai terminat si daca ati incercat ceva din produsele prezentate in acest articol :)
V-am pupat !

You May Also Like

18 Comments

  1. Buna am incercat deodorantul Dove go fresh cu castravete,Demachiant bifazic pentru ochi Yves Rocher nu imi lipseste din casa. am terminat mai multe produse si trebuie sa imi cumpar altele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o placere cand terminam produse si facem loc altora, nu-i asa? :D

      Ștergere
  2. Cred ca sunt singurul om care prefera Balea si nu Batiste. :)) Da, nu face mare lucru, dar nici nu ma mananca scalpul. :D
    De la Batiste poate voi incerca si alta varianta, eu am avut ceva pt volum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Varianta pentru volum de la Batiste nu mi-a placut nici mie ca actioneaza ca un fixativ si ma mananca si pe scalpul de la el. Varianta cu cirese mi-a placut cel mai mult. Si Balea e ok...dar nu la fel de ok ca si Batiste :D

      Ștergere
  3. În aprilie am fost și eu o „leneșă”, n-am consumat prea multe că am fost prea preocupată să tot încerc produse noi.
    Gelul de duș cu cafea rar s-a întâmplat să-mi lipsească din baie, îmi place să știu că-l am acolo chiar și nedesfăcut, când simt nevoia de o pauză de la el.
    Săpunurile lichide Balea sunt preferatele mele, am consumat și eu altă variantă luna trecută și am adus altul în locul lui. Au arome care mai de care mai delicioase, sunt și blândă și ingredibil de ieftine.
    Spor la consumat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca avem cateva preferate comune :D Spor la consumat si tie :*

      Ștergere
  4. M-ai facut sa-mi fie dor de gelul de dus cu aroma de cafea de la YR! E un deliciu, yummy!
    Si eu am avut deodorantul de la Dove cu aroma de castraveti, doar ca in varianta stick, si mi-a placut foarte mult. :)
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am mai folosit de ani deodorante stick si nici nu cred ca m-as intoarce la ele :) M-m obisnuit tare bine cu cele spray :)
      Te pup si eu !

      Ștergere
  5. Si eu iubesc acel gel de dus cu cafea de la Yves Rocher. Chiar trebuie sa merg sa cumpar unul nou....si cel cu macadamia imi place maxim! Le-as cumpara pe toate! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe cel cu macadamia nu l-am incercat, dar acum ca tot vine vara, trebuie sa mi-l iau pe cel cu lime, pe care il ador si e foarte fresh :)

      Ștergere
  6. Si eu sunt multumita de deodorantele Dove. XOXO!

    http://lifestylesem.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  7. Vad ca avem multe produse favorite in comun: gelul de dus cu cafea, masca cu merisoare care e perfecta pe perioada verii dar la care am renuntat pentru una cu argila mult mai potrivita tenului meu, deodorantul care intradevar e bun, dar acum am unul de la Balea, cu flori de cires, care miroase delicios! Cat despre scrubul de corp, l-am adorat asta iarna si o sa-l recumpar cu siguranta, mai ales ca am pielea foarte uscata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca avem preferinte comune :) Si eu momentan am un deodorant de la Balea, doar ca e cu aroma de grapefruit si e absolut delicios :*

      Ștergere
  8. Geluri de dus din gama aia de la Yves Rocher din prima poza am folosit si eu, imi plac si sunt foarte faine. N-am mai fost demult pe la Yves Rocher, dar poate o sa merg curand sa-mi iau cateva produse care imi placeau de la ei, cum ar fi gelurie de dus, lotiunule de corp, unturile de corp, unele sampoane.

    Eu nu am obiceiul sa scriu despre produse terminate ass cum fac alte bloggerite, dar scriu despre cumparaturi, cu alte cuvinte scriu despre produse cand incep sa le folosesc, si de aceea nu mai scriu si despre cand le termin, ca sa nu sune repetitiv. Iar pentru cele care imi plac in mod deosebit, scriu review-uri separate.

    Sa ai un weekend frumos!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E fain ca ai magazin Yves Rocher in oras...eu doar de pe internet le cumpar, dar nu ma plang totusi pentru ca mereu au oferte tentante.
      Eu despre cumparaturi scriu destul de rar, de aceea scriu articole cu produse terminate si scriu scurt cate ceva despre fiecare in parte.
      Te pup !

      Ștergere
  9. Exfoliantul il am si eu, l-am cumparat cu untul de corp cadou!
    Gelul de dus cu aroma de cafea este unul din favoritele mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gelul de dus cu aroma de cafea se pare ca e preferatul tuturor :D Si are si motive sa fie la cat de bine miroase :*

      Ștergere