Search

Review masca Wella pentru scalp sensibil

by - sâmbătă, mai 28, 2016

Buna dragilor,

Astazi doresc sa va scriu despre o noua masca de par care a intrat in rutina mea de ingrijire a parului. Cand vine vorba de par, nu stiu de ce dar mereu imi place sa tot schimb produsele si sa folosesc cat mai multe game. Asa se face ca am o gramada de produse pentru ingrijirea parului si bineinteles ca mai vreau :D.

De aproximativ doua saptamani folosesc masca de par Wella Calm Sensitive, care este o masca dedicata scalpului sensibil si promite sa inlature mancarimile si matreata. Masca are la baza bambus, cafeina si mentol.


Produsul nu contine parfum, de aceea are un miros specific ingredientelor. Nu e un miros frumos, dar nici nu deranjeaza. Oricum apreciez faptul ca nu contine parfum, deoarece parfumul irita scalpul si nu ar avea ce sa caute acest ingredient intr-un produs care promite sa revitalizeze pielea capului. 


Masca are o consistenta gelatinoasa ca majoritatea mastilor de par, nu e nici prea groasa, nici prea subtire...as spune ca e perfecta si se aplica foarte usor.
De obicei nu prea aplic masti la radacina parului, cel putin nu intr-o cantitate mare pentru a nu-mi ingrasa parul. Insa in cazul de fata m-am axat pe aplicarea produsului pe scalp ca sa vad cum se comporta. Si acest experiment a venit la fix, dupa ce am folosit un sampon Garnier care e foarte laudat si din pacate pe mine m-a umplut de matreata si mi-a provocat mancarimi. Masca Wella reuseste intr-adevar sa elimine matreata si mancarimile, insa nu in totalitate. Dupa ce am folosit-o disconfortul creat de scalpul meu iritat nu mai era asa de pronuntat, insa era acolo.
Dupa ce am incetat utilizarea samponului Garnier, am folosit un sampon Le Petit Marseillais cu argila alba care promite sa indeparteze matreata si mancarimile. Ei bine masca Wella a facut o echipa foarte buna cu acest sampon si intr-adevar a indepartat cam 80% din matreata si din fericire am scapat si de mancarimi si parul nu mi se mai ingrasa chiar atat de repede. In sensul ca mai pot amana cu inca o zi spalarea parului.

In concluzie e o masca foarte buna, e blanda cu scalpul si lasa parul moale si catifelata, insa in privinta iritatiilor si a mancarimilor de descurca mai bine daca e ajutata de un sampon.

Pretul mastii pentru o cantitate de 150 ml este de 47 lei iar acum o gasiti la reducere la 37 lei pe carespot.ro.

Am incercat foarte putine produse de la Wella, insa vreau sa mai incerc cu siguranta. Parca in trecut am mai avut un sampon si tin minte ca mi-a placut, desi nu mai retin gama din care facea parte.

Voi ati folosit produse Wella sau aceasta masca?
Ce produse Wella va plac sau ce v-ati dori sa incercati?

You May Also Like

9 Comments

  1. nu am incercat inca nimic de la wella, dar am auzit ca sunt bune, ma tenteaza si pe mine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu am incercat prea multe produse de la ei, dar mi s-a deschis apetitul :D

      Ștergere
  2. Eu folosesc masca din gama Brilliance și sunt foarte mulțumită. Chiar nu am auzit de versiunea asta de mască. Acum o să o caut și eu. Mulțumim pentru review!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parca mai citisem undeva de masca din gama Brilliance si am citit pareri bune...poate ii dau si eu o sansa :*

      Ștergere
  3. N-am folosit aceasta masca, dar pe vremuri imi vopseam parul cu Wella. Acum folosesc o masca de par de la Pantene. Imi plac si produsele pentru par pe baza de ulei de argan, sunt preferatele mele.
    Sa ai un weekend frumos!
    Xoxo, Victoria

    https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pfff...de cand nu am mai folosit produse Pantene. Chiar mi s-a facut dor de ele si de mirosul pe care l-am adorat mereu :) Te pup :*

      Ștergere
  4. Si eu ma gandesc sa incep sa folosesc produse profesionale..cred ca ti-am mai zis! :)))
    Nu stiu ce sa aleg si cel mai probabil vara asta voi pune manuta pe acele produse....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar fac diferenta produsele profesionale...chiar daca sunt mai scumpe. Dar merita :)

      Ștergere
  5. Am folosit si folosesc produse WELLA si sunt foarte bune. Dupa parerea mea se cunoaste diferenta daca folosesti produse profesionale. Parul a devenit mai stralucitor...si mai plin...Deci se merita sa investestei in parul tau...Eu comand tot timpul online la brastypunctro, au cele mai preturi....

    RăspundețiȘtergere