Search

Produse terminate - mai 2016

by - miercuri, iunie 01, 2016


Pffff...ce repede a trecut luna mai !! Parca a zburat, zau asa. Nu imi vine sa cred ca deja e vara...cred ca pentru ca inca nu se simte. Dar asteptam cuminti si zilele caniculare si apoi ne plangem ca e prea cald :)). 
Pana una alta, am revenit cu un nou articol, in care va prezint ce produse am terminat luna precedenta. Nu stiu de ce aveam impresia ca vor fi mai multe produse :)). Si abia acum am realizat ca e a doua luna in care nu am terminat nici un gel de dus. Toate flacoanele stau frumos in baie, unele pline, altele jumatate goale si tot asa. 
Nu o mai lungesc si trec la prezentari :)


* Masca de par Kallos Omega - mi-a placut destul de mult aceasta masca de par, ca mai toate mastile de la Kallos pe care le-am folosit. Lasa parul moale, catifelat si hidratat. 
* Balsam de par Farmasi - si cu acest balsam de par am facut casa buna si ne-am inteles bine. Culoarea lui nu e rosie, insa am bagat si in el nuantator rosu de par si de aceea arata asa. (review detaliat aici
* Ser protector Kallos - mi-a placut foarte mult acest ser de par. Lasa parul moale si potoleste varfurile. M-am uitat dupa el sa il recumpar, dar nu l-am gasit...mai caut. ( review detaliat aici )


* Crema anticelulitica Revicel - a fost o crema buna, a lasat pielea ferma si cel mai mult am adorat senzatia racoritoare pe care o lasa. E o crema ideala pentru vara si poate o sa o recumpar. Am cam tras de ea sa o termin ce e drept ca o perioada am abandonat-o, dar apoi m-am bucurat sa o redescopar. ( review detaliat aici )
* Gel intim Avon - il folosesc de ani de zile si inca imi place. Are un pret bun si e foarte bland. Acum insa parca simt nevoia sa il mai schimb si cel mai mult imi plac gelurile intime On Line si Nivea.
* Sapun lichid On Line - a fost un adevarat deliciu sapunul asta si l-am folosit cu spor. Are un miros foarte frumos, curata delicat si nu usuca pielea. 


* Gomaj cu extract de caise Yves Rocher - mi-a fost tare drag acest scrub in primul rand datorita aromei superbe pe care o are. Inca mai am putin in tub, insa nu l-am mai folosit pentru ca in ultimul timp am folosit mai mult exfolianti chimici si mi-e frica sa nu imi agresez tenul cu un scrub. ( review detaliat aici )
* Crema de noapte Eucerin Volume Filler - e al doilea borcanas de crema de la Eucerin pe care il termin. Acceasi crema am folosit-o acum 2 ani in iarna si tot pe asta am cumparat-o si in iarna care tocmai a trecut. E o crema hidratanta, nu incarca tenul si lasa pielea luminoasa. ( review detaliat aici ).
* Gel de curatare Yves Rocher - am adorat acest gel de curatare deoarece e foarte eficient si bland cu tenul. Are un miros delicat si frumos si nu usuca deloc pielea. Cu siguranta il voi recumpara la un moment dat.


* Fond de ten matifiant Avon - singurul produs de machiaj terminat in luna precedenta :)). Nu pot sa spun ca m-a dat pe spate, dar nu e nici rau. Are o acoperire medie, un finish natural, insa nu e prea matifiant cum se lauda ca ar fi. Are un pret ok si s-ar putea sa revin la el dupa ce termin din ce mai am :p.

Si cam asta e tot ce am terminat in luna mai :D. Sunt putine produse...dar sper ca luna iunie sa fie mai productiva si sa mai termin si din geluri de dus si lotiuni de corp care sunt cam multe la numar :D.

Voi ce produse ati mai terminat? 
Ati folosit vreun produs din cele mentionate in articol ? 

You May Also Like

8 Comments

  1. Prin București deja se plânge lumea de căldură prea mare. :)) Aici e vară în toată regula de câteva zile.
    N-am mai folosit de mult produsele pentru păr Kallos, deși mulți ani am fost fidelă măștilor de la ei, dar am simțit nevoia de o pauză, în care să mai încerc și altceva.
    Spor la consumat în continuare! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu simt nevoia de o mica pauza de la mastile Kallos...le-am folosit atatia ani :)). Dar cu siguranta o sa mai revin la ele :)
      Spor la consumat si tie :*

      Ștergere
  2. Daaaa, s-a incheiat luna mai, si nu doar luna mai, ci si primavara, suntem oficial in anotimpul estival, e timpul sa luam vacanta. :)))
    N-am folosit nici unul din aceste produse, desi am folsoit produse din aceste game.
    Sa ai o vara frumoasa!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asteptam sa vina si caldura, ca ne-am saturat de atatea ploi :(
      O vara frumoasa si tie :*

      Ștergere
  3. Am folosit doar gomajul de la YR si imi place si mie foarte mult, dar acum am trecut la un gel de curatare abraziv de la Cien.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la Cien nu am prea incercat produse pentru ingrijirea tenului, dar gelul de curatare il schimb des si poate incerc ceva si de la ei la un moment dat :D

      Ștergere
  4. Imi plac si mie produsele Kalos si Yves Rocher.

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere