Search

Testeaza cosmetice impreuna cu mine !!!

by - miercuri, mai 18, 2016

Buna dragilor,

Astazi va intampin cu vesti noi si sper sa fiti si voi incantate de noul proiect care va avea loc in curand pe blog :).



Pentru ca stiu ca si voi sunteti la fel de curioase cand vine vorba de produse de machiaj si de ingrijire si vreti sa testati cat mai multe produse, va ofer ocazia sa testati produse impreuna cu mine.
Ce inseamna asta mai exact? Inseamna proiectul "Testeaza impreuna cu mine", in cadrul caruia va ofer sansa sa incercati si voi produsele care le testez eu.

Intentionez sa fac o astfel de postare lunar si sper sa si reusesc. Uneori produsul va fi oferit de mine, alteori de un sponsor. Uneori va fi un produs cu o valoare mai mica, alteori cu o valoare mai mare.  Uneori vor fi produse de machiaj, alteori de ingrijire. Depinde de la luna la luna. 

Iata cum vor descurge lucrurile : 

In fiecare luna voi prezenta in cadrul unei postari "Testeaza impreuna cu mine" un produs pe care urmeaza sa il testez si pe care nu l-am mai folosit pana atunci. Tot acelasi produs il voi oferi uneia dintre voi pentru a-l testa in acelasi timp cu mine. La fiecare articol voi pune o intrebare la care voi trebuie sa raspundeti si pe baza raspunsului oferit voi alege o participanta la aceasta colaborare. Dupa ce aleg persoana care va testa impreuna cu mine produsul respetiv, va primi de la mine sau de la sponsor coletul cu produsul si din acel moment o invit cu mare drag sa se apuce de testat :D.

Am ales o perioada de doua saptamani pentru a testa produsul, iar dupa aceasta perioada, castigatoarea imi va trimite un mail/mesaj in care va face un scurt review produsului. Imi va scrie despre experienta cu produsul, de ce i-a placut, de ce nu i-a placut etc. Review-ul poate fi insotit si de fotografii. 
Dupa ce am primit review-ul acesta va fi publicat intr-un articol care va fi impartit in doua parti : parerea mea despre produsul testat si parerea castigatoarei despre produs :).

Mizez pe voi si va rog sa fiti sincere in review-ul produsului pe care il veti trimite. Fiecare dintre noi suntem diferite, deci nu e nimic iesit din comun sa nu va placa un produs anume. 

Sper ca nu v-am ametit si sper ca nu am omis nimic :) Si bineinteles sper sa fiti incantate de ideea mea si prin intermediul acestui proiect sa ofer cat mai multor cititoare sa testeze noi produse :).

Daca va surade ideea, va invit sa dati share acestei postari pe retelele voastre de socializare, folosind hashtag-ul #testeazacosmetice :).

Nu uitati sa va abonati la newsletter si sa dati like la pagina de Facebook a blogului, deoarece in curand voi prezenta primul produs pe care il vom testa impreuna :). Asadar stati cu ochii pe blog :*

You May Also Like

23 Comments

  1. ma inscriu si eu! Mi-as dori sa testez produse noi! Poate sunt produse si pentru acnee, sau pentru pete din cauza ei

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare mult ca iti place ideea mea :* O sa incerc sa cuprind o gama cat mai variata de produse, pentru diverse afectiuni ca sa testeze fiecare ce are nevoie :*
      Ramai cu ochii pe blog :) Curand voi prezenta primul produs oferit :)

      Ștergere
  2. Astept cu interes sa vedem care va fi primul produs.
    Te pup!
    http://marcris84.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoasă inițiativă! M-ar tenta deopotrivă cosmetice pentru ten și păr gras, dar și produse Nivea care nu au acel parfum clasic Nivea care pentru mine e insuportabil oricat ar fi de perfect în rest acel produs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am tenul gras si parul gras la radacina si uscat pe lungime, deci cu siguranta vor fi si produse din aceasta categorie :)
      Ma bucur ca iti place initiative :) Te pup !

      Ștergere
  4. Îmi place ideea, foarte faină! Aștept să înceapă #testeazacosmetice :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte buna ideea de testare a produselor si abia astept sa dai start acestei incercari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti placea ideea mea :* Curand voi posta primul articol :*

      Ștergere
  6. Wow,aste este o noutate si cred ca este o super idee,multumim!

    RăspundețiȘtergere
  7. Răspunsuri
    1. Nu trebuie sa scrii particip ca nu e in genul concursurilor de pe Facebook :D

      Ștergere
  8. Super idee! Sper sa apuc sa testez si eu ceva. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. #testeazacosmetice :) Si eu doresc sa testez produse.

    RăspundețiȘtergere