Search

Trusa de urgenta / Ce am in portfard

by - duminică, mai 08, 2016

Nu stiu cum sunteti voi, dar eu mereu am tendinta sa iau cu mine in geanta, jumatate din casa :)). Tot adaug si adaug si cand devine prea grea e timpul pentru o curatenie in geanta. Insa astazi nu doresc sa va vorbesc despre haosul din geanta ci despre portfardul pe care il port mereu cu mine si in care adaug diverse produse in functie de nevoi si de machiajul pe care il port in ziua respectiva. Imi e mult mai util sa port un portfard, decat sa tin produsele aruncate prin geanta, sau in diverse buzunare, cum obisnuiam inainte. Imi doresc de asemenea un portfard transparent, pentru ca imi e mai util sa gasesc produsul de care am nevoie, dar nu mi-a sarit niciunul in ochi pe unde am fost. Daca stiti voi unde pot gasi, va rog sa imi scrieti in comentarii.
Nu o mai lungesc cu vorba si haideti sa va arat ce contine portfardul meu. Am ales un portfard mic, in care sa incapa doar strictul necesar, sa nu fiu tentata sa car dupa mine o gramada de produse.


Pudra si blush-ul nu imi lipsesc niciodata din geanta si le-am ales pe cele de la Impala (Lady's) pentru ca sunt cele mai comode care le am.
Blush-ul are o oglinda si o pensula care e utila pentru mici retusuri si are o nuanta pamantie frumoasa. E foarte pigmentat si imi place tare mult. Il mai folosesc uneori si pentru a adauga o umbra in pliul ochiului, deci e multifunctional :D. 
Pudra de asemenea imi place pentru ca are o oglinda mare si un burete moale si foarte calitativ. Nu e o pudra translucida ci confera tenului si putina nuanta, asadar e foarte utila in cazul in care fondul de ten mai dispare ici colo de pe piele din cauza sebumului.


Rujul este nelipsit si mereu il adaug pe cel care il port in ziua respectiva. Ultima data am purtat un ruj rosu de la Catherine Arley, din gama de rujuri mate si imi place nebunie pentru ca e incredibil de rezistent si nu usuca buzele cum o fac alte rujuri de acest gen. Am doua rujuri din gama asta si le vreau pe toate :D
Am si un rimel Gucci in varianta mini, pe care l-am primit cadou la o comanda Carespot si il iau pe el pentru ca e micut. Confera si volum si alungire, deci e perfect.
Mai iau cu mine si un creion negru de la Max Factor, pentru mici retusuri la ochi daca am nevoie.


Am si o cutiuta cu balsam de la Oriflame pe care o folosesc atat pe maini cat si pe buze, deci nu mai iau cu mine si balsam de buze, desi am unul mereu aruncat prin geanta :)).
Nici fara crema de maini nu plec de acasa si momenta aleasa este Argan del Monaco care miroase delicios si e foarte hidratanta.


Desi nu am probleme cu transpiratia, ma simt mai in siguranta sa port un deodorant cu mine, pentru ca nu se stie niciodata cand am nevoie. Inainte am avut unul de la Balea care mi-a placut tare mult si acum l-am inlocuit cu cel de la Gerovital, pe care nu am avut inca ocazia sa il incerc.
Mai port si doua mostre de parfum de la Lady's pe care nu le-am incercat inca, insa e bine sa fie acolo ca nu se stie cand am nevoie de o reimprospatare.

Cam acestea sunt produsele care se regasesc la mine in portfard in acest moment si dupa cum am spus la inceput, in functie de necesitatile din ziua respectiva se mai schimba continul insa ideea e cam aceeasi :).
Voi ce produse aveti in portfard? Va astept cu drag comentariile :*

You May Also Like

14 Comments

  1. eu am doar un balsam de buze si rujul pe care il folosesc in ziua aceea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca as renunta la toate produsele din portfard, tot rujul l-as lua si eu :D Si pudra din cauza sebumului in exces :P

      Ștergere
  2. cam aceleasi produse le am si eu,incearca la jumbo ,cred ca acolo gasesti un portfard transparent:-)

    RăspundețiȘtergere
  3. cam aceleasi produse le am si eu,incearca la jumbo ,cred ca acolo gasesti un portfard transparent:-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Iei ceva cu tine... :)))
    Eu nu am de obicei decat un ruj si un balsam. Ca politistul ala care pune pe noptiera un pahar cu apa si un pahar gol, in caz ca i se face sete si in caz ca nu. :))) In caz ca vreau ruj tipator sau balsam.
    Alte produse de machiaj nu car pentru ca lucrand intr-un magazin de cosmetice, pot sa gasesc un tester de ceva in caz de urgenta extrema (un cos de exemplu). Iar cand plec in concediu, prea putin ma intereseaza machiajul, deci tot un ruj si un balsam port in geanta. :D Bine, si geanta e minuscula.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ooo...pai e bine de tine ca lucrezi intr-un magazin de cosmetice ca le ai toate acolo, nu ai nevoie de portfard :D
      In concediu nici eu nu sunt prea preocupata de machiaj, insa totusi car destule produse dupa mine. Sa fie :)))

      Ștergere
  5. Cred ca trebuie sa imi cumpar un mini deo - ca vine vara si eu transpir mult :))
    Pudra si rujul sunt nelipsite din portfardul meu. Servetele matifiante, poate un tus de ochi sau creion de ochi - totul este in functie de cum aleg sa ma machiez in ziua respectiva. pot avea cu mine si un fard, daca il aplic dimineata! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mereu am un mini deo in geanta ca nu se stie cand am nevoie.
      Trebuie sa imi cumpar si eu servetele matifiante ca la vara iar lucesc ca un bec din cauza sebumului.

      Ștergere
  6. Dacă aș avea un portfard atâtea lucruri, aș putea să uit de grija machiajului și să mă aranjez în drumul meu, undeva pe o bancă :))

    De obicei, port la mine un antiperspirant, șervețele de igienă intimă și rar, un ruj-creion de buze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha :)) Buna asta cu machiatul pe banca :))
      Port atatea dupa mine pentru ca in zilele in care sunt la servici stau cam 15 ore, timp in care se mai scurge din machiaj si am nevoie de mici retusari :D

      Ștergere
  7. Eu nu am la mine decat oglinda, un luciu de buze si uneori(rar) un ruj.

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Luciu de buze nu mai prea folosesc desi am destule. Ma mai apuca uneori sa ma dau cu luciu..dar cam rar :D

      Ștergere
  8. Pudra - pe timp de vara mai ales e nelipsita, pentru ca tenul meu devine lucios, un ruj, creion de ochi, deodorant, oglinda - cam asta e tot ce tin in portfard. :)

    RăspundețiȘtergere