Search

Review placa de par GM

by - marți, iunie 28, 2016


Mereu am spus faptul ca nu imi place parul meu :)). Il ingrijesc cat pot de bine, il hidratez, arata ok, dar nu e nici cret, nici drept. E foarte des, are volum insa sta asa umflat si nu imi place deloc. Rare sunt zilele in care parul meu arata bine fara sa ii fac nimic imediat dupa ce il spal. Dar minunea tine doar o zi. Asa ca de ani buni placa de par e cea mai buna prietena a podoabei mele capilare. Chiar si asa nu e usor, pentru ca avand un par des cu fir gros se intinde greu si din pacate nici nu rezista foarte mult. Niciodata nu imi sta drept asa cum mi-as dori, si a doua zi trebuie sa mai revin cu placa ca sa se mai aseze.


In articolul de astazi doresc sa va scriu despre o noua placa de par pe care o testez de ceva timp. Este vorba despre placa de par GM, despre care va spun sincer ca nu am auzit pana acum, insa m-am lasat impresionata de ambalajul dragut pe care il are. Costa in jur de 200 lei si mi se pare un pret acceptabil pentru o placa de par. Mai multe detalii despre functiile care le are gasiti AICI.


Placa are un ecran LCD unde se afiseaza temperatura. Cand o bag in priza ledul palpaie si cand nu mai face asta inseamna ca placa s-a incalzit. Imi place foarte mult detaliul floral pe care il are inserat, e o placa slim, nu ocupa mult spatiu si imi place ca are un cablu lung.


Are de asemenea doua butoane - si + pentru marirea sau scaderea temperaturii si un buton de on/off.


Placile sunt destul de subtiri si mai lungi decat eram obisnuita pana acum si asta ma incanta pentru ca poate intinde o suprafata mai mare de par in acelasi timp. Adica suvita poate fi mai lata. Daca va uitati atent la poza, se vede o nuanta rozalie, insa placile sunt albe. Dar am folosit nuantator de par, si dupa ce s-a uscat parul am folosit placa. Daca va vopsiti stiti deja ca placa de par sau ondulatorul fac ca nuanta vopselei sa paleasca si prin urmare o parte din nuantatorul meu s-a transferat pe placa :D


Placile se aliniaza perfect, ceea ce e un mare plus :).

Placa de par GM are temperaturi cuprinse intre 100-200de grade. Eu avand un par des, folosesc cea mai mare temperatura pentru ca cea de 100 de grade nu are nici un efect in cazul meu. Produsul promite ca se incalzeste rapid si asa si e, insa doar la temperatura de 100 de grade. Pentru 200 de grade, dureaza cam 10 minute...destul de mult din punctul meu de vedere. Are si un sistem de racire, in sensul ca dupa o perioada de functionare placa se raceste si apoi incepe iar sa se incalzeasca. Nu inteleg sincer sistemul asta...adica de ce as vrea ca produsul sa se raceasca in timp ce il folosesc si sa astept sa se incalzeasca iar? As trece peste problema asta, daca ar sta ceva timp incalzita. Insa dupa ce ajunge la temperatura de 200 de grade, in maxim 5 minute incepe sa se raceasca si dureaza iar 10 minute sa se incalzeasca. Deci asta inseamna ca pot intinde o suvita de par la 10 minute, ceea ce mi-ar lua cateva ore pana sa imi intind toata podoaba capilara.
Daca e folosita la temperatura de 100 de grade, procedeul de incalzire/racire e mai rapid si se poate folosi fara griji produsul. Asta ma face sa trag concluzia ca placa de par GM este potrivita pentru cele care au parul subtire si rar, care se intinde si la o temperatura mica. In cazul meu temperatura mica nu functioneaza si e cam imposibil sa folosesc produsul.

N-as putea sa spun daca o recomand sau nu, insa din pacate parului meu nu i se potriveste acest produs. Nu am mai intalnit pana acum o placa care sa se raceasca atat de repede. Daca nu ar fi fost chestia asta, chiar mi-ar fi placut la nebunie acest produs. Pentru ca atunci cand ajunge la temperatura maxima, chiar intinde parul foarte bine si fiind slim e rapid si usor sa imi intind parul. Dar din pacate nu am atatea ore la dispozitie sa imi intind parul si nici rabdare.

Sunt curioasa daca ati folosit si voi placa de par GM sau alte produse de la ei, asa ca va astept cu drag comentariile :*
Voi ce placa de par folositi?

You May Also Like

5 Comments

  1. Este o placa de par de la Total Pro Beauty cumva?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eram pe site-ul lor si eram curioasa despre aceste produse ...profesionale pe care le au....
    Si iata ca a venit la fix articolul tau! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am inceput s folosesc placa mai des dupa ce m-am tuns. In primul paragraf, am simtit ca ai descris parul meu, mai putin partea deasa.

    RăspundețiȘtergere