Search

Review - Rowenta Expertise so Curl

by - miercuri, iulie 13, 2016

Buna dragilor,

V-a fost de mine? Si mie de voi...dar parca as mai fi stat in concediu...anul asta a trecut cam repede. Repede, dar frumos. Intr-o postare urmatoare o sa va povestesc si despre vacanta petrecuta in Bulgaria. Pana una alta, ne intoarcem la ale noastre si astazi va scriu despre ondulatorul Rowenta Expertise so Curls, primit un urma unei campanii Buzzstore.


M-am bucurat tare mult cand l-am primit, deoarece imi doream unul. Bucuria nu a tinut mult, deoarece dupa doua utilizari aparatul s-a defectat. Emitea un semnal sonor continu si becul rosu palpaia. Citind manualul de instructiuni, mi-am dat seama ca aparatul se comporta asa, cand e defect. Le-am scris celor de la Buzzstore si mi-au trimis un alt ondulator. Ma bucur ca au dat dovada de seriozitate.


Ondulatorul are trei setari de temperatura, potrivite pentru fiecare tip de par : subtire, normal sau gros. De asemenea are si un cronometru reglabil pentru bucle care poate fi setat la 6,8,10 sau 12 secunde in functie de bucla dorita. Pentru bucle definite se alege 12 secunde, iar pentru bucle mai lejere sau largi sunt potrivite celelalte optiuni.


Sistemul de ondulare e automat si pur si simplu se introduce suvita prin canal, se apasa pe buton si dupa semnalul sonor se elibereaza parul. La inceput mi s-a parut usor incomoda utilizarea, insa apoi totul a fost foarte simplu. Am avut nevoie de putina indemanare pana mi-am dat seama cam cat de subtire sau de groasa sa fie suvita de par pentru rezultate optime. Eu am parul mediu si se descurca excelent, insa in cazul unui par mai lung cred ca e mai dificil. Se poate coafa si un par lung, insa doar daca sunt ondulate suvite foarte subtiri si daca aveti si un par des, poate dura ceva timp.

Eu ma declar foarte incantata de ondulator, e usor de folosit si de manevrat si intr-adevar rezultatul e ca la salon.
Pe pagina de Facebook, am realizat si un scurt video, in care v-am aratat cum il folosesc :



Rowenta Expertise so Curl, e un gadget pe care il consider indispensabil...e util sa ai la indemana un produs care sa te ajute sa te coafezi, mai ales cand esti pe graba. Iar acest ondulator este perfect si vi-l recomand cu mare drag.

In privinta calitatii, nu am ce sa ii reprosez, insa mi-ar placea sa aibe un cablu mai lung si sa vina la pachet cu un saculet ceva pentru depozitare si transport. In rest are nota 10 din partea mea :).

You May Also Like

5 Comments