Search

Review sampon Revlon Flex pentru par uscat si degradat

by - duminică, iulie 24, 2016

Cu ceva timp in urma in cadrul proiectului Testeaza cosmetice impreuna cu mine , am testat impreuna cu Nicoleta Agache samponul Revlon Flex, iar in acest articol vom impartasi fiecare experienta cu samponul.

Gama Revlon Flex cuprinde mai multe sampoane dedicate diferitelor tipuri de par. Eu am ales samponul pentru par uscat si degradat. Restul sampoanelor le gasiti AICI pe site-ul magicare.ro. Cantitatea fiecarui produs este de 650 ml si au un pret de doar 24 lei, iar acum le gasiti reduse la 17 lei.


Descrierea oficiala : Sampon nutritiv si hidratant cu continut bogat de ceramide si polimeri cosmetici, cu rol fortifiant de consolidare a fibrei capilare. Ceramidele au o actiune mare de regenerare asupra parului, imbunatatind vizibil aspectul sau general. Parul devine mai rezistent, capata elasticitate si stralucire. Formula imbogatita cu polimeri cosmetici refac volumul si densitatea parului. Samponul Revlon Flex curata in profunzime si mentine parul la nivelul optim de hidratare. Formula sa bogata in agenti de hidratare ajuta la protejarea barierei lipidice a parului, lasand parul matasos de la radacina pana la varf.

Ingrediente

Parerea Nicoletei dupa testarea samponului : 

" Samponul este pentru par uscat si degradat, iar eu am un par normal cu tendinta de ingrasare la radacina si uscat la varfuri. Imi place samponul deoarece face multa spuma, are un miros placut, nu irita ochii si curata foarte bine parul. Un aspect foarte important pentru mine, este acela ca nu mi-a facut matreata ca majoritatea sampoanelor de pe piata. Parul se mentine curat cam 4-5 zile. Dupa doua saptamani de testare, parul meu este mai hidratat, mai stralucitor si arata mai sanatos. "




Parerea mea dupa testarea samponului : 

In primul rand vreau sa mentionez faptul ca are un miros foarte frumos si face multa spuma, ceea ce pentru mine e un mare plus. Si eu am un par care se ingrasa repede, insa varfurile se usuca repede. Majoritatea sampoanelor care promit sa hidrateze parul, nu mi-au placut foarte mult, deoarece au sporit ingrasarea parului si chiar mi-au produs matreata. Insa nu am avut aceasta problema cu samponul Revlon Flex. E un sampon hidratant si foarte bland cu scalpul. Nu mi-a provocat matreata, mancarimi si nici nu a grabit ingrasarea parului. E intr-adevar un sampon hidratant si asta se simte cand imi samponez parul, deoarece nu se incurca si il simt matasos. Chiar daca nu are balsam in compozitie se comporta ca si cum ar avea. Imi place de asemenea deoarece confera parului stralucire si il intareste. De curand mi-am decolorat si parul si am folosit in continuare samponul Revlon Flex si parul meu nu e deloc uscat, nu e aspru ci se simte si se vede sanatos. 


Daca sunteti in cautarea unui sampon hidratant care sa fie bland cu scalpul va recomand cu mare drag acest sampon. Daca sunteti interesate il gasiti aici . Din aceeasi gama se gaseste si balsamul de par :).

Ati incercat pana acum produsele Revlon Flex?

You May Also Like

3 Comments

  1. N-am folosit niciodata acest sampon, multumim de recomandare. :)
    Sa ai o saptamana cat mai reusita!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere