Search

Testeaza impreuna cu mine....vopseaua Loncolor Expert AOE-Tech

by - marți, iulie 26, 2016

Buna dragilor,

Continuam articolele in care va invit sa testati alaturi de mine diverse produse iar de aceasta data va propun sa ne vopsim :D. Aceasta campanie de testare este destinata persoanelor roscate sau celor care vor sa se vopseasca roscat. Daca doriti sa faceti o schimbare sau doar sa va improspatati culoarea rosie din par cu o vopsea superba, va invit cu mare drag sa participati.



Pentru voi am pregatit doua cutii de vopsele in nuanta 7.66 rosu deschis iar eu voi testa nuanta 9 blond deschis.

Vopseaua pe care o vom testa impreuna a fost lansata in luna aprilie iar in randurile de mai jos, o sa va scriu cateva detalii despre ea : 

Loncolor a lansat tehnologia AOE-Tech ( Ammonia Odor Encapsulation )care ofera avantajele colorarii permanente cu amoniac la performantele maxime. Formula inovatoare cu amoniac incapsulat ofera confort la aplicare cu miros discret de amoniac, maxima performanta in colorare, acoperire excelenta a firelor albe de par, culori cu stralucire satinata si 0% iritatii pentru scalp. 

Pe site-ul loncolor.ro, mai exact aici, puteti sa vedeti toate nuantele disponibile din aceasta gama. 


Vopseaua pe care o va testa una din cititoare !


Vopseaua pe care o voi testa eu !

Pana acum am folosit o gramada de produse Loncolor, inclusiv vopsea de par si am fost foarte multumita. Acum sunt foarte entuziasmata sa incerc si vopseaua din noua gama pentru ca imi place tare mult cum suna descrierea si sunt curioasa de rezultatele ce le voi obtine.

Asa cum v-am obisnuit pana acum, persoana care va testa impreuna cu mine un anume produs, dupa doua saptamani de la primirea produsului, trebuie sa imi trimita o parere despre produs, un mini review. In acest caz, castigatoarea va trebui sa imi trimita poze cu parul inainte de vopsire, din timpul vopsirii si poze cu rezultatul obtinut. Apoi mini review-ul si pozele vor fi publicate pe blog intr-un articol, alaturi de experienta mea cu vopseaua.

Sponsorul acestei editii este Loncolor !!!

Pentru a participa trebuie sa urmati urmatorii pasi : 

1. Like paginilor de Facebook Dia's Beauty Blog si Loncolor
2. Share acestui articol cu hashtag-ul #testeazacosmetice
3. Lasa un comentariu la aceasta postare in care sa imi spui de ce doresti sa te vopsesti roscata ( in cazul in care nu esti ) iar daca esti deja roscata te invit sa imi spui un truc la care apelezi pentru a pastra nuanta parului cat mai vibranta si de lunga durata.
Daca doriti puteti sa puneti si poze cu nuanta parului care o aveti in acest moment. 
Va rog sa imi lasati si adresa de mail ca sa dau de voi in cazul in care castigati :)

Va astept comentariile pana in data de 10 august ! Persoana care va testa alaturi de mine vopseaua va fi afisata tot in cadrul acestui articol :).

Acestea fiind spuse, va astept cu mare drag inscrierile si pentru orice alte intrebari va stau la dispozitie :)

EDIT 14 AUGUST : Cea care va testa impreuna cu mine vopseaua este Carmen Marina !!!!

You May Also Like

20 Comments

  1. as dori sa incerc aceasta vopsea de par, sa devin roscata, vreau sa imi schimb culoarea parului, sa incerc si alte nuante, acum sunt blonda si cred ca ar fi super culoarea
    avramescu75@yahoo.com
    nu pot sa pun poza aici

    RăspundețiȘtergere
  2. Doresc o schimbare eu fiind un sistem închis și pt faptul că nu am mai încercat de peste 10 ani o nuanță de roșcat
    deeutza_85@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt deja roscata..iar trucul pe care il folosesc pentru mentinerea culori..este k in vopseaua pe care o folosesc..adaug un plic de nuantator rosu tehno! sexy.ioana1@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru a mentine culoarea si sanatatea parului, imi vopsesc parul cam la 4-5 saptamani cu nuanta dorita de rosu, apoi folosesc nuantuator pana la urmatoarea vopsire.
    lavinya_88@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau sa fac o schimbare. Sunt satena, am fost blonda, bruneta acum as schimba. elenaghelbere@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu sunt roscata dar ceva mai inchis si mi-as dori o schimbare, as incerca cu drag aceasta nuanta, este o culoare frumoasa, vie care m-i s-ar potrivi perfect. Pentru a pastra cat mai mult culoarea folosesc sampon si balsam pentru parul vopsit, marylena4you@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Woooow,ce nuanta de roscat.....nu ma pot abtine sa nu particip :))))) ,eu ma vopsesc de 20 de ani tot roscata(nuanta asta inca nu am incercat-o),o sa iti trimit o poza dupa ce ma vopsesc(zilele astea)....trucul meu.hmmm.....nimic special,folosesc produse destinate parului vopsit :)
    Share: https://www.facebook.com/rodica71/posts/1093783870711721?pnref=story
    Email: rodicagranpier@ymail.com

    RăspundețiȘtergere
  8. CE culoare superba,nu am incercat niciodata aceasta culoare desi ma vopsesc de f multi ani in culoarea roscata. Nu am trucuri ,doar ca folosesc produse bune pentru par vopsit .
    share https://www.facebook.com/pusa.raisa/posts/1105790969458045
    Email-- pusa.gagiu@yahoo.com --

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. share } https://www.facebook.com/pusa.raisa/posts/1105792956124513

      Ștergere
  9. Mereu mam facut bruneta.am zis initial ca numi sta bine alta culoare.miaplacut si imi place culoarea rosie,si acum am zis ca imi fac curaj sami schimb lokul.deci ma voi vopsi roscat.sper sa nu regret,si cred ca voi merge o buna perioada de timpcu aceasta culoare..
    petro.mihail@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  10. ENACHE NICOLETA27 iulie 2016 la 00:23

    imi place sa ma fac roscata pt ca mi doresc o culoare mai deschisa a parului pt a nu mi aspri trasaturile fetei
    enachenicoleta11@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi doresc sa ma fac roscata pentru ca imi place foarte mult culoarea si ma prinde bine. Am mai fost roscata dar acum am alta culoare si pur si simplu nu ma pot desparti de ea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am comentat ca anonim pt ca nu mi.a mers mi.a dat o eroare .(tanasescu.ana97@yahoo.com mail-ul meu)

      Ștergere
  12. Sunt roscata dar aceasta nuanta nu am incercat inca si mi-ar placea aceasta schimbare. Pentru a pastra cat mai mult culoarea folosesc sampon si balsam pentru parul vopsit. janeta_20072001@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi doresc de mult timp sa redevin roscata, acum nuanta parului meu este blond, tocmai perfect sa prinda acel rosu minunat pe care mi-l doresc enorm.
    Vreau aceasta schimbare.
    Mail carmensita.camy@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi doresc sa devin roscat pentru ca simt nevoia de o schimbare , in prezent fiind bruneta consider ca roscatul m-ar scoate din anonimat/
    mail aly22preda@yahoo.com
    share https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1664637830525822&id=100009388624288&pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu sunt deja roscata .Doresc un rosu mai tare si
    imi doresc o vopsea buna care sa reziste la multe spalari mai ales ca e vara,in prezent ca sa pastrez culoarea mai mult pe par folosesc sampon pentru par vopsit si balsam pentru par vopsit care ma mai ajuta cat de cat.Imi doresc o culoare mai tare de rosu am visat intotdeauna la ea poate cu ajutorul acestei vopsele voi reusi. Mail teodorcristiana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu particip la concurs. Voiam să-ți spun că sunt vopsită acum fix cu roșul din imagine. Mă fac roșcată de vreo 3 ani și pot spune că vopseaua asta se ține cel mai bine până acum. Nu se spală la fel de repede ca altele (cele care se fac roșcate des știu că după fiecare duș baia arată ca un loc al crimei cu unele vopsele) și nici nu am avut senzația de mâncărime în timpul vopsirii.
    Ah, da. Și s-a spălat ușor de pe piele.

    RăspundețiȘtergere
  17. Visul meu este sa fac o schimbare totala ,sa-mi vopsesc parul rosu aprins.Cred ca m-ar avantaja mai mult. Email : alina69iubestema@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu sunt roscata ,si trucul pe care il folosesc pentru ca vopseaua sa reziste cat mai mult sunt gamele destinate parului vopsit de la Nivea si Garnier.la final aplic un ser cu argan.

    RăspundețiȘtergere